Valikko Sulje

B-tytöt

Viikonloppuna kilpasarjan ensimäisessä pelissä Karhut oli hyvin hereillä ja korjasi potin. Toinen peli oli meidän ja Wirmottaret joutuivat luovuttamaan pisteet Turkuun.

Tappioton Taivassalon viikonloppu takana. KaKo taipui ensimmäisessä pelissä pitkän pyörityksen jälkeen ja toinen peli oli tiukka tasapeli KaPa:n kanssa. Pallo oli hyvin meillä hallussa, mutta vastustaja käytti maalipaikkansa tehokkaammin.

Tampereen reissu takana. Ensimmäisessä ottelussa KooVee joutui TPS myllytyksen kohteeksi ja taipui selvin lukemin. Toinen ottelu oli meidän selvää hallintaa, mutta Classic laittoi hyvin kampoihin. Voitto kuitenkin kotiin ja reissusta täydet pisteet Turkuun.

Kolmossarja jatkui Säkylässä ja vastassa olivat Wirmottaret ja SB TaTa. Tiukan kamppailun jälkeen voitto meni Wirmottarille loistavien yksilösuoritusten ansioista. Pallonhallinta oli meidän joukkueella hyvää. SB TaTa kaatui lopulta väännön jälkeen ja tästä pisteet Turkuun.

Kausi alkaa vihdoin. Puuhaa on riittänyt koko syksyn. Treenit, harjoituspelit ja rahan keruu buffet-myynnillä, mainoskuvauksilla ja mainosten jaolla on työllistänyt koko joukkuetta vanhempineen. Syyskuun lopussa alkava ylialueellinen kilpasarja, jossa hyvin selkeä tavoite on loppukauden SM-sarjapaikka. Treenit ja treenipelit ovat sujuneet mallikkaasti, joten tavoite on varsin realistinen. Lokakuun alussa pyörähtää käyntiin naisten 3. sarja josaa pyrimme pelaamaan omalla hyvällä tasollamme ja  ehkä kokeilemaan joitain uusiakin juttuja... saas nähdä.

Tyttöjen pelaamista ja kuluvaa kautta voit seurata myös:

Instagramissa

Facebookissa

Joukkue etsii tukijoita mukaan sarjataistoon. Viihdyt varmasti tyttöjen mukana salibandyn vauhdikkaassa maailmassa. Tule kummiksi, tule osaksi taistelevaa joukkuetta.

Lisätietoja antaa mielellään

Joukkueenjohtaja Esa Pukero

esa.pukero@turkuamk.fi

050 5985234

PELAAJAT

Hyökkääjät

  Nimi Pelipaikka
2 Koski Jutta Hyökkääjä, Kenttäpelaaja
4 Pukero Saara Hyökkääjä
16 Ojala Ida Hyökkääjä, Kenttäpelaaja
18 Saarikko Nella Hyökkääjä
21 Mioch Elsa Hyökkääjä
28 Aho Vivian Hyökkääjä, Kenttäpelaaja
47 Väre Katariina Hyökkääjä, Kenttäpelaaja
61 Heininen Mayella Hyökkääjä
65 Järvinen Aino Hyökkääjä, Kenttäpelaaja
68 Laine Noora Hyökkääjä, Kenttäpelaaja
90 Nummela Kerttu Hyökkääjä
98 Nokelainen Sofia Hyökkääjä

Puolustajat

  Nimi Pelipaikka
3 Tuomi Olivia Kenttäpelaaja, Puolustaja
11 Grönblom Vanessa Puolustaja
12 Suomela Saara-Kaisa Kenttäpelaaja, Puolustaja
19 Kaartovuori Ilona Kenttäpelaaja, Puolustaja
60 Lindqvist Etta Kenttäpelaaja, Puolustaja
77 Liimatainen Adele Puolustaja

Maalivahdit

  Nimi Pelipaikka
1 Hurme Lina Maalivahti
15 Suojanen Kiia Maalivahti

Kiitos kaikille tukijoille.

Teidän avullanne kausi on mahdollista toteuttaa.