B-tytöt 2019

Tappioton Taivassalon viikonloppu takana. KaKo taipui ensimmäisessä pelissä pitkän pyörityksen jälkeen ja toinen peli oli tiukka tasapeli KaPa:n kanssa. Pallo oli hyvin meillä hallussa, mutta vastustaja käytti maalipaikkansa tehokkaammin.

Tampereen reissu takana. Ensimmäisessä ottelussa KooVee joutui TPS myllytyksen kohteeksi ja taipui selvin lukemin. Toinen ottelu oli meidän selvää hallintaa, mutta Classic laittoi hyvin kampoihin. Voitto kuitenkin kotiin ja reissusta täydet pisteet Turkuun.

Kolmossarja jatkui Säkylässä ja vastassa olivat Wirmottaret ja SB TaTa. Tiukan kamppailun jälkeen voitto meni Wirmottarille loistavien yksilösuoritusten ansioista. Pallonhallinta oli meidän joukkueella hyvää. SB TaTa kaatui lopulta väännön jälkeen ja tästä pisteet Turkuun.

Kausi alkaa vihdoin. Puuhaa on riittänyt koko syksyn. Treenit, harjoituspelit ja rahan keruu buffet-myynnillä, mainoskuvauksilla ja mainosten jaolla on työllistänyt koko joukkuetta vanhempineen. Syyskuun lopussa alkava ylialueellinen kilpasarja, jossa hyvin selkeä tavoite on loppukauden SM-sarjapaikka. Treenit ja treenipelit ovat sujuneet mallikkaasti, joten tavoite on varsin realistinen. Lokakuun alussa pyörähtää käyntiin naisten 3. sarja josaa pyrimme pelaamaan omalla hyvällä tasollamme ja  ehkä kokeilemaan joitain uusiakin juttuja... saas nähdä.

TPS_Btytot_avoin_harjoitus2.jpgTyttöjen pelaamista ja kuluvaa kautta voit seurata myös:

Instagramissa

https://www.instagram.com/tpsbtytot/?hl=fi

Facebookissa

https://www.facebook.com/profile.php?id=100017093468033&fref=ts

Twitterissä

https://twitter.com/?lang=fi

Joukkue etsii tukijoita mukaan sarjataistoon. Viihdyt varmasti tyttöjen mukana salibandyn vauhdikkaassa maailmassa. Tule kummiksi, tule osaksi taistelevaa joukkuetta.

Lisätietoja antaa mielellään