TPS junioritoiminta kaudella 2017-2018

TPS Salibandy on tällä hetkellä poikapuolen osalta yksi Suomen menestyneimpiä seuroja ja tavoitteenamme on kehittää seuran toimintaa entisestään kautta 2017-2018 lähestyttäessä. Seuramme tarjoaa laadukasta ja turvallista toimintaa kaikissa poikaikäluokissa ja  yläkouluikäisistä eteenpäin teemme myös todella tiivistä yhteistyötä Turun Seudun Urheiluakatemian kanssa. Olemme myös erittäin onnellisia valinnastamme B-D-ikäluokkien Maajoukkuetielle, joka mahdollistaa entistä yksilökeskeisempää valmennusta seuramme kilpajunioripuolella.

Voit lukea lisää Maajoukkuetiestä täältä!

Vaikkakin suurimmaksi osaksi joukkueidemme kaudet ovat vielä kuluvan sesongin osalta kesken, olemme kuitenkin aloittaneet kartoittamaan uusia pelaajia  jo pelikaudelle 2017-18. Alla näette joukkueidemme nykytilanteen sekä löydätte jokaisen ryhmän osalta yhteyshenkilön, johon voitte olla yhteydessä mikäli pelaaminen mustavalkoisissa kiinnostaa.

Jo seurassa pelaavien ei tarvitse ottaa yhteyttä joukkueiden yhteyshenkilöihin ensi kauden osalta, vaan jokainen joukkue kartoittaa osaltaan nykyisten pelaajien suunnitelmat ensi kautta koskien. Mikäli teille kuitenkin herää kysyttävää kyseistä asiaa koskien, voitte olla yhteydessä valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalaiseen. 

- > jukka.ruotsalainen@tpssalibandy.fi 

Poikajoukkueet TPS Salibandyssa kaudella 2017-18:

A-nuoret (1997- ja myöh. syntyneet)

- SM-Sarjassa myös kaudella 2017-18

- Tänä keväänä toista vuotta peräkkäin välierävaiheeseen saakka edenneet A-nuoret jatkavat vielä pudotuspelejään seuraavien viikkojen ajan, joten emme voi vielä julkistaa kevään tryout-päiviä. Joukkue toimii erittäin läheisessä yhteistyössä Miesten edustusjoukkueen kanssa ja tavoitteenamme on kehittää pelaajia kohti kansainvälistä huippua laadukkaassa ja yksilökeskeisessä valmennuksessa. Teemme myös paljon yhteistyötä länsi-rannikon alueen 2.divisioonaseurojen kanssa, jolla takaamme kaikille pelaajille tarvittavaa peliaikaa tehokkaan harjoittelun lisäksi.

Mikäli pelaaminen ensi kauden A-nuorten joukkueessa kiinnostaa, voit olla yhteydessä päävalmentaja Lari Molkkaan. 

Lari Molkka 0400 633 138 / lari.molkka@teva-team.fi

 

B-nuoret (2000-2001-syntyneet)

- tavoitteena SM-Sarja kaudella 2017-18

- Ensi kaudella 00- ja 01-ikäluokista koostuvien B-nuorten ensi kaudenkin tavoite on ikäluokan SM-Sarjassa, jonka kovatasoiset kamppailut ja laadukas ympärivuotinen harjoittelu takaavat sen, että hyvin motivoituneella urheilijalla on loistava mahdollisuus kehittyä eteenpäin peliurallaan. Nykyinen joukkue jatkaa vielä pelejään pudotuspeleissä, mutta kaikki ensi kaudella pelaamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä päävalmentaja Petri Heinoon.

Petri Heino 040 5822 854 / petri.heino76@gmail.com

Mikäli SM-sarjaan tähtäävä harjoittelu ei ole sinun kohdaltasi ajankohtaista ensi kaudella, on TPS mahdollisesti kasaamassa B-ikäluokkaan toista joukkuetta, joka pelaa alueellista sarjaa, jonka lisäksi voimme tarjota sen rinnalle miesten otteluita 3-4 divisioonan joukkueiden mukana. Mikäli olet kiinnostut tällaisesta toiminnasta, voit ottaa yhteyttä valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalaiseen.

Jukka Ruotsalainen / jukka.ruotsalainen@tpssalibandy.fi

 

C1-nuoret (2002-syntyneet)

- tavoitteena SM-Sarja kaudella 2017-18

Joukkue pelaa tällä hetkellä ikäluokkansa pudotuspelejä, joissa se on jo edennyt välierävaiheeseen saakka. Ryhmä harjoittelee neljä kertaa viikossa Leaf Areenan loistavissa olosuhteissa ja myös ensi kaudella joukkueen tavoite on SM-Sarjan otteluissa. Tämän lisäksi lisäpelejä on mahdollisesti tarjolla motivoituneimmille ja edistyneimmille myös B:n SM-sarjassa. Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, niin voit ottaa yhteyttä päävalmentaja Jani Juustiin.

Jani Juusti 040 8536 343 / jani.juusti@hotmail.fi

Tämän lisäksi tarjoamme ensi kaudella mahdollisuuden pelata myös C1-poikien alueellista sarjaa, jolloin tässä pelaavien poikien harjoittelu tapahtuu joko omassa peliryhmässään tai 02- tai 03-joukkueen mukana riippuen halukkaiden lopullisesta määrästä. Mikäli SM-taso voi olla sinulle vielä ensi kaudella liian haastava, on tämä ryhmä ideaali paikka kehittyä pelaajana oman tasoisessa ympäristössä. Mikäli tällainen toiminta kuulostaa oikealle paikalle juuri sinulle, voit olla yhteydessä valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalaiseen.

Jukka Ruotsalainen / jukka.ruotsalainen@tpssalibandy.fi

 

C2 – nuoret (2003-syntyneet)

- tavoitteena SM-Sarja kaudella 2017-18.

Tällä kaudella D1-poikien eliittisarjassa pelaava Dynamo nousee ensi vuonna C-ikäluokkaan, jossa sen tavoitteena on tarjota pelejä niin C2-SM Sarjassa, C2-aluesarjassa kuin myös C1-ikäluokan aluesarjassakin. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa ja mikäli toimintamme kiinnostaa, voit olla suoraan yhteydessä päävalmentaja Eero Rostialaan.

Eero Rostiala 050 3122 580 / eero.rostiala@kolumbus.fi

 

D1- nuoret (2004-syntyneet)

- tavoitteena ylialueellinen eliittisarja 2017-18

Joukkue harjoittelee neljästi viikossa loistavissa olosuhteissa ja se tekee saumatonta yhteistyötä ympäröivien ikäluokkien kanssa. Lisäksi keväällä jatkuva Maajoukkuetie-projekti tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä pelaajana osana Salibandyliiton pelaajapolkua. D-ikäluokka kuuluu seurassamme juniorivalmennuspäällikkö Harri Hakalan vastuualueeseen, joka takaa rutkasti tukea joukkueen jokapäiväiseen tekemiseen. Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, voit olla yhteydessä päävalmentaja Miska Sulanderiin.

 Miska Sulander 044 9794179 / miska@a8e.fi

 HUOM! 04-poikien pelikausi loppuu nyt viikonvaihteessa ja joukkue jää pienelle lomalle huhtikuun alkuviikoiksi. Treenit jatkuvat taas 24.4. alkaen Leaf Areenalla.

 

D2-nuoret (2005-syntyneet)

- tavoitteena ylialueellinen eliittisarja 2017-18

05-ikäluokka on kasvanut viime kausien aikana seurassamme huimasti ja myös joukkueen kehitys on ollut kovaa täksi kaudeksi päävalmentajaksi siirtyneen Juho Tervalan johdolla. Joukkue treenaa neljästi viikkoon ja muutoksena tähän kauteen ryhmä tulee harjoittelemaan ohjatusti fysiikkaa myös lajikauden aikana. Mikäli treenaaminen motivoivassa ja hauskassa ympäristössä kiinnostaa, ota yhteyttä Juhoon.

Juho Tervala 0400 607 945 / juho.tervala@gmail.com

 

E1-nuoret (2006-syntyneet)

- tavoitteena ylialueellinen eliittisarja 2017-18

06-ikäluokka osoitti viime syksyn Mestareiden Cupin voitollaan, että joukkue täynnä erittäin lahjakkaita pelimiehen alkuja, jotka treenaavat kovalla sykkeellä erittäin hyvissä olosuhteissa. Joukkueella on pelikauden aikana kolme omaa treeniä, jonka lisäksi kaikille halukkaille on tarjolla seuran vetämä taitoharjoitus kerran viikossa yhdessä E2-ikäluokan kanssa. Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa sinua, voit olla yhteydessä joukkueenjohtaja Jarmo Jauriaan.

Jarmo Jauria 044 731 3590 / jarmo.jauria@dnainternet.fi

E2- nuoret (2007-syntyneet)

07-ikäluokkaan lähtevä joukkue on kokonaan uusi peliryhmä, joka lähtee ensi kauteen Mika Ristimäen johtaman valmennustiimin voimin. Joukkue treenaa kaksi omaa treeniä viikossa, jonka lisäksi motivoituneimmilla on mahdollisuus lisätreeniin ympäröivissä ikäluokissa sekä seuran tarjoaman taitoharjoituksen muodossa. Joukkue aloittaa toimintansa kevään aikana ja kaikki kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä juniorivalmennuspäällikkö Harri Hakalaan.

Harri Hakala 040 1381 539 / harri.hakala@floorball.fi

 

F1- nuoret (2008 -syntyneet)

08- ikäluokka aloittaa ensi kaudella jo kolmannen vuotensa kilpa-Tepsin puolella ja joukkueen tarkoituksena on tarjota laadukasta mutta ennen kaikkea hauskaa toimintaa hyvissä olosuhteissa. Joukkueen mukana on mahdollista pelata useamman ikäluokan matseja niin että jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti juuri se oikean taitotason sarjataso. Myös F-ikäluokassa TPS tarjoaa pelaajilleen seuran vetämät taitotreenit kaikille halukkaille. Mikäli joukkueeseen liittyminen kiinnostaa, voitte olla yhteydessä juniorivalmennuspäällikkö Harri Hakalaan.

Harri Hakala 040 1381 539 / harri.hakala@floorball.fi

 

F2- nuoret (2009-syntyneet)

Ensi kaudella F2-sarjaan kuuluva 09-syntyneiden joukkue on kokonaan uusi ryhmä TPS-kilpapuolella. Treenaamme kaksi kertaa viikossa, jonka lisäksi kaikille halukkaille on tarjolla TPS-taitotreenit ilman erillistä veloitusta. Ryhmä aloittaa toimintansa vasta alkusyksystä ja parhaiten toiminnasta saa lisätietoa juniorivalmennuspäällikkö Harri Hakalaan.

Harri Hakala 040 1381 539 / harri.hakala@floorball.fi


TPS Sallbandy Ry Valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalainen

puh: 0400 509902
email: jukka.ruotsalainen@tpssalibandy.fi
jukkar.jpg