Tepsittäret voittoon ja puolivälieräsarja neljänteen otteluun!

Share |
29.03.2017

PSS29.3..jpg

TPS:n naisten edustuksella oli tänään pakkovoiton paikka, kun Porvoon PSS johti puolivälieräsarjaa otteluvoitoin 0-2. Voitto myös otettiin, kun PSS kaatui lukemin 2-1 (0-0, 2-0, 0-1). TPS tarvitsee vielä kaksi peräkkäistä voittoa välieriin, PSS vain yhden otteluvoittojen ollessa nyt 1-2.

Ottelun ensimmäiseen erään Tepsittäret lähtivät paineistamaan lujaa ottelusarjaa johtavia porvoolaisia karvaten aggressiivisesti ja korkealta. Erän alku meni PSS merkeissä vierailijoiden hallitessa palloa ja rakentaen pari todella vaarallista maalipaikkaa. Noora Vuorela TPS maalilla teki kuitenkin tyhjäksi jokaisen yrityksen venyen upeasti pallon eteen. Erän puolivälin jälkeen Tepsittäret alkoivat saada juonesta kiinni saaden aikaan pyörityksiä PSS maalin ympärillä ja muutaman laadukkaan maalipaikan. Myös vierailijoiden maalivahti Krista Nieminen oli tarkkana ja ensimmäinen erä päättyi maalittomaan tasatilanteeseen.

Toinen erä alkoi vahvalla TPS esityksellä. PSS joutui heti alusta alkaen puolustuskannalle ja ajoittain näytti siltä, kuin TPS pelaisi ylivoimaa pelin pyöriessä vahvasti PSS:n alueella. Ansaittu maali tulikin ajassa 28:23, kun Sofia Leino teki pitkään maalittomana kuluneen ottelun ensimmäisen, mustavalkoisittain todella tärkeän osuman. Tepsittäret jatkoivat kovaa pyöritystään porvoolaisten päädyssä ja vain minuutti maalin jälkeen PSS joutuikin rikkomaan kahden minuutin jäähyn arvoisesti. Ylivoima ei kuitenkaan tällä kertaa tuottanut tulosta. Jäähyn jälkeen PSS pääsi myös parantamaan asemiaan ottelussa ja vietyä peliä TPS puolustusalueelle. Tästä huolimatta erässä nähtiin vielä yksi maali ja se tehtiin ensimmäisen tavoin PSS maaliin, kun Milla Nordlund vei mustavalkoiset 0-2 johtoon Jenna Saarion loistavasta syötöstä.

Kolmas erä ei ollut samanlaista Tepsittärien näytöstä kuin toinen, mutta tarjosi yleisölle sitäkin vauhdikkaampaa ja viihdyttävämpää salibandya. Molemmat joukkueet loivat tasaiseen tahtiin tilanteita ja peli tempoili nopeasti päästä päähän. Kaksi rohkeasti hyökkäävää joukkuetta loikin lukuisia maalintekotilanteita, mutta maalivahdit molemmissa päissä olivat rautaa. Ajassa 56:18 PSS otti aikalisän ja tauolla punotut juonet tuottivatkin tulosta vain minuutti myöhemmin, kun Noona Björkman kavensi tilanteeksi 2-1. Viimeisellä minuutilla PSS pääsi pelaamaan kuudella neljää vastaan ylivoimaa ottamalla maalivahdin pois Salla Rannan istuessa jäähyllä. Tepsittäret osoittivat kuitenkin taistelutahtonsa ja pitivät johdon ottelun loppuen lukemiin 2-1.

TPS:n valmentaja Matti Kaipio oli tyytyväinen kotijoukkueen illan ilmeeseen. Jatkoimme samalla tavalla kuin sunnuntaina, otimme vauhtia pois vastustajalta ja tukimme keskikenttää paremmin. Oman pelin rytmittämistä ja pallollista pelaamista olemme parantaneet myös.

Puolivälieräsarja jatkuu lauantaina 1.4. Porvoossa PSS:n johtaessa 1-2 otteluvoitoin.

Pudotuspelien otteluohjelma ja tilastot

TPS-PPS tilastot

Puolivälierävastustaja PSS

20.10.2017Naiset Sipooseen mittaamaan sarjanousijan kunnon
15.10.2017Naisille luu käteen - Pro jatkoon Suomen Cupissa
14.10.2017Suomen Cup käyntiin naisten osalta
07.10.2017TPS:n tie nousi pystyyn Champions Cupissa
06.10.2017Naiset välierään Champions Cupissa!
30.09.2017Naisille kotivoitto ja pistetili auki
25.09.2017Ei tuliaisia Tampereelta - naisille vierastappio
17.09.2017Tepsittärien kiri ei riittänyt - PSS haki kauden avauspisteet Porvoosee
16.09.2017Naisten liigakausi alkaa
27.08.2017Naisten maajoukkue starttaa MM-kisakautensa mukana Vuorela ja Saario

Siirry arkistoon »