A Nuorten finaaliennakkoa osa 2

Share |
07.04.2017 18:00

Ennakon toisessa osassa otetaan kiinni play off tunteisiin ja mennään pintaa syvemmälle. Tänään hiillostetaan valmentaja Kaj Sandström.

Tjänare Kajtsu, se on sitten Classic A vastassa. No niin on, oikein kiva vastustaja loppuhulinoihin.

Onko tulossa hulinat? No jaa, miten sen nyt ottaa. Itse en viime kautta pidemmälle taustoja tunne, mutta pidemmälle aikavälille ilmeisesti kätkeytyy suuria tunteita, loan lentäessä somessa kannatusjoukoille. Jossain taidetaan pelkää turkulaista fanijoukkoa. Eiköhän katsomossa tivoli pyöri isoilla kierroksilla. Läpsytelköön muut niitä viuhkoja.

Tosiaan, teidän fanijoukkoja arvostellaan hyvinkin vahvasti. Ensinnäkin haluan huomauttaa, että kyseessä ei ole virallisesti mikään meidän fanijoukko. Pojat kiertävät ihan omasta halusta kannustamassa, joka on superhienoa. Mutta nuo pojat nyt mustamaalataan tietysti joka tuutissa. Meille tärkeintä on se, että vastustajan joukkueet ovat kerta toisensa jälkeen sanoneet, että se luo hienon tunnelman. Ei meistä kukaan ehdi kuunnella mitä siellä on sanoitettu.

Mites kauden aiemmat kohtaamiset menivät tunnetasolla? Tampereella ei suuri tunteita meille kyennyt muodostumaan. Oltiin niin huonoja pelin alussa, että jäi isosti kirittävää loppupeliin. En muista edes numeroita, mutta useamman maalin takaa-ajossa oltiin. Silloin meni omiin aivan liikaa. Turussa taas oli laadukas vääntö, eikä siinäkään mitään isoja tunteita ollut pinnassa. Otteluraportissa Classicin kotipelissä vastustaja kirjoitti muun muassa näin, ”kun vierasjoukkueen ahdinko kasvoi, niin sen otteet kovenivat ja pelaajat alkoivat turhautua. Muun muassa TPS-pelaaja törmäsi tahallaan C:n maalivahtiin” Oho, on kyllä hyvin vahvasti sanottu. Oltiinko me niin paljon numeroissa perässä ja tulikohan tilanteesta jäähyä? Tuo porukka nyt itkee asiasta kun asiasta, se taitaa olla heidän juttunsa. Pelkään, että finaalisarjassa tämä ei kun kasvaa. Palaa mieleen viime vuoden finaalit missä oli hienoa taistelua jossa molemmat joukkueet kunnioittivat toisiansa. Kuinkahan mahtaa käydä tässä sarjassa, no se jää nähtäväksi. Terveiset Sihvosen Jussille Hämeenlinnaan!

ennakko-2-1.png

Tätä herkkua on luvassa ainakin kolmen ottelun verran (kuva:Juha Laaksonen)

Samassa pelissä ilmeisesti pelasitte jotenkin erityisen fyysisesti?, tässä ote Classicin otteluraportista Kaukajärveltä, Kolmas erä käynnistyi Classicin alivoimalla, mutta kotijoukkue selvitti sen. TPS tuli erään sisuuntuneena: se karvasi korkealta ja tuli tilanteisiin taas voimalla. Välillä kentällä makasi kolmekin miestä päällekkäin”

Hyvin on hereillä Tampereen tiedotus. Niinhän niitä heidän poikia makasi turussakin pitkin kenttää. Kummasti ne sieltä kuitenkin aina virkoaa.

Kuinka Classicin ihon alle mennään pelissä ja hoidatte homman kotiin? No jaa, onhan siellä kuumia kavereita ja taisi Indians sarjassakin jotain selkään ajoja olla. Hyödynnetään ne ja eletään edelleen omia unelmia. Pelaajathan tuolla kentällä pelaa, meillä valmentajilla on pieni rooli pelienaikana. Me vaan nautitaan yhteisestä matkasta pelaajien kanssa. Sitä tällä tiimillä on nyt tehty pari kautta.

Keep The Dream Alive!

 

 

27.04.2018A- ja B-poikien valmennuksessa mukana niin vanhoja kuin uusiakin kasvoja - Tryoutit alkavat 10.5.!
20.04.2018A ja B-poikien tryoutit alkavat 10.5. - katso lisää täältä!
03.10.2017A Nuorten SM sarja käynnistyi viikonloppuna
27.09.2017A Nuorten SM sarja pyörähtää käyntiin
18.06.2017TPS A kesäharjoittelun parissa
18.04.2017A- ja B-poikien kauden 2017-18 aloituspäivät selvillä!
17.04.2017A SM - Raaka Raisio, se raaka Raisio
13.04.2017 8:00A SM tänään Raisio on mustavalkoinen
12.04.2017A SM ja Tampere on mustavalkoinen
10.04.2017A nuorten ensimmäinen finaali TPS voittoinen

Siirry arkistoon »