Valikko Sulje

TPS Salibandyn iltapäiväkerho Turun Lyseon koululla

Toiminta-ajatus Ippessä on tuottaa turvallista vapaa-ajan toimintaa sitä tarvitsevalle 1.-2.-luokkalaisille lapsille ennen koulua ja sen jälkeen. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen hyvinvointia ja terveyttä sekä helpottaa perheen arkea, opettaa elämisen taitoja ja kehittyä ja kasvaa turvallisessa ympäristössä.

KUUKAUSIKIRJE JOULUKUU

 Arjen kuulumiset:

Syyslukukausi on mennyt kiireen vilkkaa ohi ja joulu on jo ovella. Erinäisten kiireiden ja haasteiden takia kuukausikirjeiden teko on valitettavasti jäänyt, mutta jatkossa tulette aina kuulemaan meistä aina kuun alussa säännöllisesti 😊

Joulukuun ohjelma:

Koulupäiviä ei ole enää hirveästi enää jäljellä, mutta 17.12 perjantaina pidämme jouluisen leffapäivän, minne lapset saavat ottaa tonttulakit, sekä pientä herkkua mukaan! keskiviikkona 22.12 on viimeinen koulupäivä. Tämän jälkeen jatkamme ippessä 10.1

Huomioita vanhemmille:

  • Haku iltapäiväkerho toimintaan alkaa 20.12. Katso alempaa lisätiedot ja ohjeet
  • Perjantaina 17.12 jouluinen leffapäivä minne saa ottaa mukaan vähän herkkuja ja tonttulakin mukaan.
  • Säät kylmenevät. Toivomme, että varustat lapsesi sään mukaisesti (pipo, hanskat, ulkohousut, kaulahuivi, varavaatteet), sillä ulkoilemme säällä kuin säällä, joka päivä.
  • Nimikoi lapsesi vaatteet. Emme vastaa hukkuneesta vaatetuksesta, emmekä välttämättä tunnista, mikä hukkunut vaate kuuluu kenellekin, ellei se ole nimikoitu.
  • Pidä huoli, että joku ohjaajista huomaa, kun haet lastasi. Pyrimme aina tervehtimään huoltajia ja muita hakijoita heidän tullessa, mutta emme aina välttämättä huomaa tuloasi, jos touhuamme lasten kanssa. Vessareissulta suoraan kotiin haettu lapsi aiheuttaa ylimääräistä huolta.

TPS Salibandyn terveiset:

Korona on iskenyt vahvasti myös lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin. Liikkumattomuuden haasteisiin on tartuttava monin keinoin, sillä liikkumattomuuden vaikutukset eivät rajoitu ainoastaan fyysisiin asioihin. Turvallinen ja hauska harrastus voi parhaimmillaan tuoda lapselle ja nuorelle uusia kavereita sekä tiiviin yhteisön arjen haasteiden keskelle.

 Nyt voit omalta osaltasi olla auttamassa harrastustoiminnan elpymistä ja voit hankkia omalle lapsellesi, lapsenlapsellesi, tuttavallesi tai muutoin lahjoittaa turvallisen ja hauskan harrastuksen vähävaraiselle lapselle salibandyn parissa kevätkaudelle 2022. Lue lisää täältä: https://www.tpssalibandy.fi/lahjoita-lapselle-harrastus/

JOULUISIN IPPE-terveisin,

Senni, Olivia, Iiris, Essi ja Tibor 😊

Nyt on aika hakea syksyllä alkavaan perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan

Elokuussa 2022 koulujen alkaessa käynnistyvään perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan hakuaika alkaa 20.12.2021 ja päättyy 31.3.2022. Toimintaan haetaan keskitetysti Wilma-järjes-telmän kautta.

Koulutulokkaiden hakuaika: 20.12.2021-16.1.2022 ja 15.3.2022-31.3.2022. 2.vuosiluokan oppilaat sekä muiden vuosiluokkien erityisopetuksessa olevat oppilaat: 20.12.2021-31.3.2022.

Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu perusopetuksen 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityisopetuksessa oleville oppilaille. Toimintaa toteutetaan Opetushalli-tuksen määrittämien Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteiden mukaisesti. Lähtökohtana on laadukas ja kattava iltapäivätoiminta koko Turun kaupungin alueella.

Turussa toimintaa järjestää ja koordinoi kaupungin Sivistystoimiala. Toimintaa tuotetaan sekä Turun kaupungin että eri palveluntuottajien toimesta. Toiminnasta vastaavat ammattitaitoiset ohjaajat. Iltapäivätoimintaa järjestetään koulujen tiloissa tai koulun läheisyydessä sijaitsevissa Turun kaupungin, seurakuntien ja järjestöjen tiloissa. Iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatusyhteistyötä sekä ennaltaehkäistä syrjäytymistä ja lisätä lasten osalli-suutta. Toimintaan osallistuminen on maksullista.

Iltapäivätoimintapaikkaa haetaan lukuvuodeksi kerrallaan. Toimintaan haetaan Wilma-järjestel-män kautta, https://turku.inschool.fi/. Iltapäivätoimintapaikan saamisesta ilmoitetaan sähköisesti Wilma-järjestelmän kautta toukokuun loppuun mennessä.

Lisätietoja: www.turku.fi/ippe

Asiointi puhelimitse arkisin klo 9-11.30

puh. 02 262 5604

aamujailtapaivatoiminta@turku.fi

Turun Lyseon iltapäiväkerho
Varusmestarintie 19, 20360 Turku

Vastuuohjaaja: Senni Varjo
Iltapäivätoiminnan puhelinnumero: 040-6848175