Valikko Sulje

Tyttöjoukkueet 2011-2014 syntyneet

ALUEJOUKKUEET 2011-2014 SYNTYNEILLE TYTÖILLE

 

TPS Salibandy ry toimii tähtiseurojen lasten ja nuorten urheilun laatutekijöiden pohjalta, joita ovat innostus urheiluun, fyysinen harjoitettavuus, monipuoliset liikuntataidot ja urheilulliset elämäntavat. Sekä harjoituksissa että peleissä kaikille harrastetoimintamme harrastajille taataan tasapuolinen harjoitus- ja peliaika. Pääpaino on kehittää harrastajien henkilökohtaisia taitoja ja toimintaamme ohjaa ilo, innostus, kehittyminen, kaveruus sekä terveelliset elämäntavat.

TPS Salibandyn suunnitelmallinen tavoite on kehittää erityisesti tyttöjunioireiden pelaajapolkua kerhoista liigakentille asti.

 

Harjoitukset ja pelit

Aluejoukkueet harjoittelevat salibandyn perusteita ja sääntöjä kerran viikossa sekä pelaavat kauden aikana turnausmuotoisesti pelejä alueen kortteliliigassa. Harjoituksissa harjoitellaan lajitaitojen ohella motorisia perustaitoja erilaisten pelien ja leikkien muodossa. Panostamme erityisesti valmentajien koulutukseen, jotta toiminnan laatu on mahdollisimman korkea.

Pelien lopputulos ei ohjaa toimintaamme, vaan pyrimme tarjoamaan jokaiselle harrastajalle salibandyelämyksiä sekä onnistumisen tunteita niin peleissä kuin harjoituksissakin.

 

Toiminta-aika

Harrastetoiminnan kausi alkaa syyskuussa viikolla 38 ja päättyy huhti-toukokuussa aluejoukkueesta riippuen (Turun alueen kouluissa viikolla 17 ja Kaarinan Kilosportilla viikolla 20).

 

Vanhempien rooli

Vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan sekä harjoituksia että pelejä. Lapsia saa kannustaa ja innostaa liikkumaan, mutta muistetaan antaa valmentajille työrauha ja vältetään ohjeiden huutamista kentälle. Aluejoukkueiden toiminta edellyttää vanhempien aktiivisuutta erityisesti kortteliliigaan osallistuttaessa. Joukkueilla on kauden aikana 1-2 vastuuturnausta, joissa vanhempien tulee toimia peliinohjaajina ja toimitsijoina.

Aluejoukkueet tarvitsevat toimiakseen myös joukkueenjohtajat, jotka pääasiassa vastaavat ryhmänsä tiedottamisesta. Vanhemmilla on myös mahdollisuus toimia joukkueen apuvalmentajina, jolloin toiminnan sujuvuus ja laatu paranevat merkittävästi. TPS Salibandy arvostaa ja kiittää pienimuotoisesti jokaista toimihenkilöä kauden päätteeksi. Voitte ilmoittaa mahdollisuudesta toimia joukkueenjohtajana tai apuvalmentajana ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Kausimaksu

Harrastetoimintaan on mahdollista tutustua kaksi kertaa veloituksetta. Kokeilukertoja varten on kuitenkin ilmoittauduttava mukaan toimintaan normaaliin tapaan, sillä paikkoja on rajoitettu määrä kussakin aluejoukkueessa.

Aluejoukkueiden kausimaksu (elo-huhtikuu) on 160 euroa, joka sisältää harjoittelun, kortteliliigan osallistumismaksun ja pelipaidan. Näiden lisäksi kausimaksu sisältää TPS Salibandyn jäsenyyden (50e). Jäsenet saavat itselleen jäsenkortin, jolla pääsee katsomaan TPS:n salibandyn, jääkiekon ja jalkapallon runkosarjojen kotiotteluita veloituksetta. Lisäksi jäsenyys oikeuttaa vuosittain vaihtuviin etuihin kumppaniyrityksissämme.

Harrastajat vastaavat itse lisenssistä sekä vakuutuksestaan (5-28e). Ohjeet lisenssin ja vakuutuksen hankkimiseen löytyvät infokirjeestä, joka lähetetään kaikille harrastetoimintaan osallistuville.

TPS Salibandyn harrastetoiminnan sisaralennus on tulevalla kaudella -50 euroa toisesta lapsesta alkaen. Sisaralennukseen ovat oikeutettuja myös ne, joilla on sisaruksia TPS Salibandyn kilpajoukkuiessa.

TPS Salibandyssa kaikki harrastajat osallistuvat seuran järjestämiin tavara-arpajaisiin. Harrastetoiminnan kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että jokainen harrastaja saa myytäväkseen 5kpl 5 euron arvoisia Junnuarpoja syyskauden aikana. Junnuarpojen tuotto käytetään lyhentämättömänä juniori- ja harrastetoiminnan tukemiseen. Arpajaisiin osallistuminen ei ole vapaaehtoista.

 

Ryhmät ja aikataulut

Tytöt 11-14 ma 18.00-19.00 Raunistulan koulu

Valitse alta haluamasi ryhmä ja ilmoittaudu mukaan:

Lisätietoja ja kyselyt:

Jussi Kauppi
Harrastevastaava
040 164 6606
jussi.kauppi (ät) tpssalibandy.fi