Tytöt 2016–2018 syntyneet

Tytöt 2016–2018 syntyneet

Ryhmä on suunnattu niille, jotka haluavat pelailla omaksi ilokseen kerran viikossa laadukkaassa ohjauksessa ja hauskassa seurassa. Osallistujamäärän ollessa riittävä, osallistumme Säbäkipinä-kortteliliigaan kaudella 2023–2024.

Paina alta ryhmän nimeä ja ilmoittaudu mukaan!

T8 (2016–2018 -synt.)la 10.00–11.00Kupittaan palloiluhalli, kenttä 3

Kausimaksu 180€

Kausimaksun voi nyt maksaa joustavasti kahdessa osassa ja näin halutessaan osallistua toimintaan vain syys- tai kevätkaudelle. Tässä tapauksessa laskutamme vain puolet kausimaksusta + 10 euron hallintokulun

Kausimaksu sisältää TPS Salibandy ry:n jäsenmaksun. TPS:n jäsenet pääsevät katsomaan Turun Palloseuran edustusjoukkueidenkotiotteluita niin salibandyn, jalkapallon kuin jääkiekon runkosarjan osalta. Jäsenyyteen sisältyy myös vuosittain vaihtuvia etuisuuksia kumppaniyrityksiimme.

Harrastetoimintaan on mahdollista tutustua kaksi kertaa veloituksetta.
Kokeilukertoja varten on kuitenkin ilmoittauduttava mukaan toimintaan normaaliin tapaan, sillä paikkoja on rajoitettu määrä kussakin aluejoukkueessa.

Toiminta-aika

Harrastetoiminnan kausi alkaa syksyllä elokuun viimeisellä viikolla (vk 34) ja päättyy huhti-toukokuussa kerhosta riippuen (Turun alueen kouluissa viikolla 17 ja Kaarinan Kilosportilla viikolla 20).

Lisenssit & vakuutukset

TPS Salibandy hankkii kaikille kerholaisille vakuutuksen vanhempien puolesta. Ensimmäisellä kahdella kerralla (ns. tutustumiskerrat) ilman vakuutuksia osallistuvat pelaajat ovat mukana toiminnassa omalla vastuulla.

Junnuarpa

TPS Salibandyssa kaikki harrastajat osallistuvat seuran järjestämiin tavara-arpajaisiin. Harrastetoiminnan kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että jokainen harrastaja saa myytäväkseen 5kpl 5 euron arvoisia Junnuarpoja syys- tai kevätkauden aikana. Junnuarpojen tuotto käytetään lyhentämättömänä juniori- ja harrastetoiminnan tukemiseen. Arpajaisiin osallistuminen ei ole vapaaehtoista.

Lisätietoja ja kyselyt:

Niina Nurminen
Harrastevastaava
TPS Salibandy ry
niina.nurminen@tpssalibandy.fi
0400901336