Valikko Sulje

TUU MUKAAN!

Alla näkyvät TPS Salibandyn tarjolla olevat monipuoliset harrasteryhmät. Olet tervetullut kokeilemaan kaksi kertaa toimintaa ennen kuin sinun tarvitsee sitoutua enempää. Klikkaa siis rohkeasti haluamasi ryhmä alta ja tuu mukaan!

Lapsi-aikuinen kerhot (2018–2019-syntyneet pojat ja tytöt)

Lapsi-aikuinen -kerho on leikkimistä, kisailua, hassuttelua ja pelailua. Jokainen kerholainen, vanhemmat mukaan lukien, on kerran viikossa alle kouluikäinen. Harjoituksissa leikitään paljon myös ilman mailaa ja palloa, kehittäen lasten motorisia taitoja.

Lue lisää ja ilmoittaudu lapsi-aikuinen salibandykerhoon tästä!

Aluejoukkueet (2012–2017-syntyneet pojat)

Joukkueet harjoittelevat salibandyn perusteita ja sääntöjä sekä pelaavat kauden aikana turnausmuotoisesti pelejä Nuori Suomi -hengen mukaisesti ilman vilttiketjuja.

Lue lisää ja ilmoittaudu aluejoukkueisiin tästä!

Juniorikerhot (2007–2011-syntyneet pojat)

Juniorikerho on suunnattu niille, jotka haluavat pelailla omaksi ilokseen kerran viikossa hyvässä ohjauksessa ja mukavassa seurassa pilke silmäkulmassa. Kerholaisille pyritään järjestämään muutamia harjoituspelejä kauden aikana, mikäli alueelta löytyy sopiva vastustaja.

Lue lisää ja ilmoittaudu juniorikerhoihin tästä!

Tyttöryhmät (2012–2017-syntyneet tytöt)

Tyttöryhmät on suunnattu niille, jotka haluavat pelailla omaksi ilokseen kerran viikossa laadukkaassa ohjauksessa ja hauskassa seurassa. Ryhmäkohtaisesti katsomme lähdemmekö pelaamaan kortteliliigaa vai sovimmeko harkkapelejä muita tyttöryhmiä vastaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu tyttöryhmiin tästä!

Erityisliikuntaryhmät

TPS Salibandy ry tarjoaa kehitysvammaisille, erityislapsille ja sähköpyörätuolisalibandypelaajille toimintaa. TPS Salibandyssa on pitkä historia vammaisurheilun saralta.

Lue lisää erityisliikuntaryhmistä tästä!

Pikaohjeet ilmoittautumiseen:

  1. Valitse harrastajan ikäluokan mukaan oikea linkki, jota klikkaamalla saat tarkempaa tietoa ikäluokan ryhmistä ja harrastetoiminnasta.
  2. Valitse joukkue ja ilmoittaudu ryhmään klikkaamalla ryhmän kohdalta ryhmän nimeä
  3. Siirrytte myClub-järjestelmään, josta ilmoittautuminen tehdään seuraavasti:
    • Uudet jäsenet – Syöttäkää omat ja harrastajan tiedot myClubiin
    • Vanhat jäsenet – Kirjautukaa sisään sähköpostiosoitteellanne ja tarkistakaa tietonne myClub-sivuston “omat tiedot” -kohdasta.
  4. Saatte sähköpostiinne vahvistuksen ilmoittautumisesta ja lähetämme tarkemman infokirjeen elokuusta alkaen.

Lisätietoja ja kyselyt:

Niina Nurminen
Harrastevastaava
TPS Salibandy ry
niina.nurminen@tpssalibandy.fi
0400901336