Valikko Sulje

TS Kesäsalibandykoulu

Huippusuosittu TS Salibandykoulu järjestetään jälleen kesällä 2020 Leaf Areenan hienoissa puitteissa.

<< ilmoittautuminen on nyt avattu! >>

TS Salibandykoulu on tarkoitettu 2007-2014 syntyneille pojille sekä tytöille. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse, sillä mukaan mahtuu niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin pelurit. TS Salibandykoulussa tutustutaan salibandyn lisäksi myös muihin lajeihin ja pidetään hauskaa yhdessä niin sisällä kuin ulkonakin.

Ryhmät muodostetaan ensisijaisesti ikäluokan mukaan, mutta myös erilaiset taitotasot huomioidaan. Kuhunkin ryhmään mahtuu n. 30 osallistujaa ja jokaiseen ryhmään kuuluu 2-3 ohjaajaa. TS Salibandykouluun mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

TS Salibandykoulun ohjaajina toimivat TPS Salibandyn huippuvalmentajat, miesten ja naisten edustusjoukkueiden pelaajia sekä muita apuohjaajia. Salibandykoulun koordinaattorina toimii seuran harrastevastaava Antti Peiponen.

Ohjattu toiminta on joka päivä klo 9.00-15.00. Osa ohjaajista on paikalla klo 8.00-16.00, joten lapsen voi tuoda hallille jo 8.00 ja hakea 16.00.

Leirivarustus:

  • salibandymaila ja sisäpelikengät
  • suojalasit
  • sisäpelivarustus (shortsit + t-paita)
  • lenkkitossut + sään mukainen ulkovaatetus
  • juomapullo

Hinta 170 euroa, joka sisältää valmennuksen, vakuutuksen, leiripaidan, laadukkaan ja monipuolisen ohjelman, lounaan, välipalan päivittäin ja vapaapääsyn Mehukatti Lastenmaailmaan.

Alennukset:

  • Sisaralennus -20e toisesta sisaruksesta alkaen
  • Turun Sanomat kestotilaajana -10e per osallistuja

Ilmoittautuminen on sitovaa ja peruutukset sairastapauksissa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan tai muissa vakavissa tilanteissa tapauskohtaisesti.

Oikeus ohjelman muutokseen pidätetään.

Ilmoittautumaan pääset tästä.

Tiedustelut:

Antti Peiponen
Harrastevastaava
TPS Salibandy ry
antti.peiponen (at) tpssalibandy.fi
040 090 1336