Valikko Sulje

Salibandykoulu

TS Salibandykoulu 3.-6.6.2019, Leaf Areena

Huippusuosittu TS Salibandykoulu järjestetään jälleen kesällä 2019 Leaf Areenan hienoissa puitteissa. Ilmoittautuminen on nyt avattu ja myClub-ilmoittautumislinkit löytyvät tämän sivun alareunassa.

TS Salibandykoulu on tarkoitettu 2006-2013 syntyneille pojille sekä tytöille. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse, sillä mukaan mahtuu niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin pelurit. TS Salibandykoulussa tutustutaan salibandyn lisäksi myös muihin lajeihin ja pidetään hauskaa yhdessä niin sisällä kuin ulkonakin.

Ryhmät muodostetaan ensisijaisesti ikäluokan mukaan, mutta myös erilaiset taitotasot huomioidaan. Kuhunkin ryhmään mahtuu n. 30 osallistujaa ja jokaiseen ryhmään kuuluu 2-3 ohjaajaa. TS Salibandykouluun mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

TS Salibandykoulun ohjaajina toimivat TPS Salibandyn huippuvalmentajat, miesten ja naisten edustusjoukkueiden pelaajia sekä muita apuohjaajia. Salibandykoulun koordinaattorina toimii seuran harrastevastaava Jussi Kauppi.

 

Ohjattu toiminta on joka päivä klo 9.00-15.00. Osa ohjaajista on paikalla klo 8.00-16.00, joten lapsen voi tuoda hallille jo 8.00 ja hakea 16.00.

Leirivarustus:

  • salibandymaila ja sisäpelikengät
  • suojalasit
  • sisäpelivarustus (shortsit + t-paita)
  • lenkkitossut + sään mukainen ulkovaatetus
  • juomapullo

Hinta 170 euroa, joka sisältää valmennuksen, leiripaidan, laadukkaan ja monipuolisen ohjelman, lounaan, välipalan päivittäin ja vapaapääsyn Mehukatti Lastenmaailmaan.

Alennukset:

  • Sisaralennus -20e toisesta sisaruksesta alkaen
  • Turun Sanomat kestotilaajana -10e per osallistuja

Alennusten saamiseksi ilmoita osallistuvien sisarusten nimet ja/tai Turun Sanomien asiakasnumerosi ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokenttään. Järjestäjälle voi tämän lisäksi ilmoittaa pelipaikka- tai kaveritoiveen ilmoittautuessa.

Ilmoittautuminen on sitovaa ja peruutukset sairastapauksissa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan tai muissa vakavissa tilanteissa tapauskohtaisesti.

Osallistuja EI OLE VAKUUTETTU TS Salibandykoulun puolesta, joten huolehdittehan, että lapsellanne on joko salibandyn pelipassiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Ruoka-allergiat tulee olla täytettynä myClubin jäsentiedoissa sille varattuun kohtaan.

Lasku lähetetään sähköpostilla myClub-järjestelmän kautta kaksi viikkoa ennen Salibandykoulun alkua.

Oikeus ohjelman muutokseen pidetetään.

HUOM! Kaikki ilmoittautumiset tapahtuvat myClub-järjestelmän kautta alla olevasta linkistä. Mikäli sinulla on jo olemassa oleva myClub ID, käy tarkistamassa omat tietosi (yhteystiedot, paitakoko, allergiat jne.) ilmoittautumisen jälkeen. Ongelmatilanteissa tai kysymyksissä ole yhteydessä jussi.kauppi@tpssalibandy.fi tai 040 164 6606.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ: