Valikko Sulje

Lapsi-aikuinen salibandykerho 2017–2018-syntyneet

Lapsi-aikuinen salibandykerho on leikkimistä, kisailua, hassuttelua ja pelailua. Jokainen kerholainen, vanhemmat mukaan lukien, on kerran viikossa alle kouluikäinen. Harjoituksissa leikitään paljon myös ilman mailaa ja palloa kehittäen lasten motorisia taitoja. Harjoitukset kestävät elokuun lopusta (vk 35) huhtikuun loppuun (vk 17).

Valitse alta mieleisesi lapsi-aikuinen -kerho ja ilmoittaudu mukaan:

L-A Leaf ti 17.00-18.00 Leaf Areena
L-A Raisio la 10.00-11.00 Raision Lukio
L-A Kupittaa su 16.00-17.00 Kupittaan palloiluhalli

 

Kausimaksu sisältää TPS Salibandy ry:n jäsenmaksun. TPS:n jäsenet pääsevät katsomaan kohta sata vuotta täyttävän Turun Palloseuran edustusjoukkueidenkotiotteluita niin salibandyn ja  jääkiekon runkosarjan osalta mahdollisten koronarajoitteiden puitteissa. Jäsenyyteen sisältyy myös vuosittain vaihtuvia etuisuuksia kumppaniyrityksiimme.

Harrastetoimintaan on mahdollista tutustua kaksi kertaa veloituksetta.
Kokeilukertoja varten on kuitenkin ilmoittauduttava mukaan toimintaan normaaliin tapaan, sillä paikkoja on rajoitettu määrä kussakin aluejoukkueessa.

Harrastetoiminnan kausi alkaa syksyllä elokuun viimeisellä viikolla (vk 34) ja päättyy huhti-toukokuussa juniorikerhosta riippuen (Turun alueen kouluissa viikolla 17 ja Kaarinan Kilosportilla viikolla 20).

TPS Salibandy hankkii kaikille kerholaisille salibandyliiton pelipassin ja vakuutuksen vanhempien puolesta. Ensimmäisellä kahdella kerralla (ns. tutustumiskerrat) ilman vakuutuksia osallistuvat pelaajat ovat mukana toiminnassa omalla vastuulla.

TPS Salibandyssa kaikki harrastajat osallistuvat seuran järjestämiin tavara-arpajaisiin. Harrastetoiminnan kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että jokainen harrastaja saa myytäväkseen 5kpl 5 euron arvoisia Junnuarpoja syys- tai kevätkauden aikana. Junnuarpojen tuotto käytetään lyhentämättömänä juniori- ja harrastetoiminnan tukemiseen. Arpajaisiin osallistuminen ei ole vapaaehtoista.

Tiedustelut:

Antti Peiponen
Harrastevastaava
p. 040 090 1336
antti.peiponen (ät) tpssalibandy.fi