Valikko Sulje

Lapsi-aikuinen salibandykerho

2015-2016 SYNTYNEET TYTÖT JA POJAT

 

TPS Salibandy ry toimii tähtiseurojen lasten ja nuorten urheilun laatutekijöiden pohjalta, joita ovat innostus urheiluun, fyysinen harjoitettavuus, monipuoliset liikuntataidot ja urheilulliset elämäntavat. Sekä harjoituksissa että peleissä kaikille harrastetoimintamme harrastajille taataan tasapuolinen harjoitus- ja peliaika. Pääpaino on kehittää harrastajien henkilökohtaisia taitoja ja toimintaamme ohjaa ilo, innostus, kehittyminen, kaveruus sekä terveelliset elämäntavat.

 

Lapsi-aikuinen salibandykerho

Lapsi-aikuinen salibandykerho on leikkimistä, kisailua, hassuttelua ja pelailua. Jokainen kerholainen, vanhemmat mukaan lukien, on kerran viikossa alle kouluikäinen. Harjoituksissa leikitään paljon myös ilman mailaa ja palloa kehittäen lasten motorisia taitoja. Harjoitukset kestävät syyskuun alusta huhtikuun loppuun.

 

Kausimaksu

Harrastetoimintaan on mahdollista tutustua kaksi kertaa veloituksetta. Kokeilukertoja varten on kuitenkin ilmoittauduttava mukaan toimintaan normaaliin tapaan, sillä paikkoja on rajoitettu määrä kussakin aluejoukkueessa.

Kevätkauden kausimaksu on 100€. Hinta sisältää harjoitukset, harrastepaiden sekä TPS Salibandyn jäsenmaksun (50e) sekä lapselle että aikuiselle. Jäsenet saavat itselleen sähköisen jäsenkortin, jolla pääsee katsomaan TPS:n salibandyn, jääkiekon ja jalkapallon runkosarjojen kotiotteluita veloituksetta. Lisäksi jäsenyys oikeuttaa vuosittain vaihtuviin etuihin kumppaniyrityksissämme.

Kausimaksu ei sisällä lisenssiä eikä vakuutusta lapselle eikä aikuiselle.

Jokaisen tulee itse hankkia harrastetoimintaan osallistuvalle lapselle lisenssi sekä vakuutus. Harrastaja ei ole vakuutettu TPS Salibandyn puolesta. Aikuinen voi halutessaan ostaa erikseen itselleen vakuutuksellisen lisenssin.

TPS Salibandyn harrastetoiminnan sisaralennus on tulevalla kaudella -50 euroa toisesta lapsesta alkaen. Sisaralennukseen ovat oikeutettuja myös ne, joilla on sisaruksia TPS Salibandyn kilpajoukkuiessa.

 

Ryhmät ja aikataulut

L-A Leaf ti 17.00-18.00 Leaf Areena
L-A Kupittaa su 17.00-18.00 Kupittaan palloiluhalli

 

Valitse alta mieleisesi lapsi-aikuinen -kerho ja ilmoittaudu mukaan:

Tiedustelut:

Jussi Kauppi
Harrastevastaava
p. 040 164 6606
jussi.kauppi (ät) tpssalibandy.fi