Valikko Sulje

Lapsi-aikuinen salibandykerho 2017-2018 syntyneet

2017-2018 SYNTYNEET TYTÖT JA POJAT

Lapsi-aikuinen salibandykerho

Lapsi-aikuinen salibandykerho on leikkimistä, kisailua, hassuttelua ja pelailua. Jokainen kerholainen, vanhemmat mukaan lukien, on kerran viikossa alle kouluikäinen. Harjoituksissa leikitään paljon myös ilman mailaa ja palloa kehittäen lasten motorisia taitoja. Harjoitukset kestävät elokuun lopusta (vk 35) huhtikuun loppuun (vk 17).

Ryhmät ja aikataulut

Valitse alta mieleisesi lapsi-aikuinen -kerho ja ilmoittaudu mukaan:

L-A Leaf ti 17.00-18.00 Leaf Areena
L-A Raisio la 10.00-11.00 Raision Lukio
L-A Kupittaa su 16.00-17.00 Kupittaan palloiluhalli

Kausimaksu

Harrastetoimintaan on mahdollista tutustua kaksi kertaa veloituksetta. Kokeilukertoja varten on kuitenkin ilmoittauduttava mukaan toimintaan normaaliin tapaan, sillä paikkoja on rajoitettu määrä kussakin aluejoukkueessa.

Koko vuoden kausimaksu on 160€. Hinta sisältää harjoitukset, harrastepaidan sekä TPS Salibandyn jäsenmaksun (80e) lapselle. Jäsenet saavat itselleen sähköisen jäsenkortin, jolla pääsee katsomaan TPS:n salibandyn ja jalkapallon runkosarjojen kotiotteluita veloituksetta. Lisäksi jäsenyys oikeuttaa vuosittain vaihtuviin etuihin kumppaniyrityksissämme.

TPS Salibandy hankkii Lapsi-aikuisryhmän pelaajille salibandylisenssin ja vakuutuksen. Näistä laitamme lisätietoa infokirjeen mukana, joka lähetetään kaikille harrastetoimintaan osallistuville kauden alussa.

TPS Salibandyn harrastetoiminnan sisaralennus on tulevalla kaudella -50 euroa toisesta lapsesta alkaen. Sisaralennukseen ovat oikeutettuja myös ne, joilla on sisaruksia TPS Salibandyn kilpajoukkuiessa.

TPS Salibandy ry toimii tähtiseurojen lasten ja nuorten urheilun laatutekijöiden pohjalta, joita ovat innostus urheiluun, fyysinen harjoitettavuus, monipuoliset liikuntataidot ja urheilulliset elämäntavat. Sekä harjoituksissa että peleissä kaikille harrastetoimintamme harrastajille taataan tasapuolinen harjoitus- ja peliaika. Pääpaino on kehittää harrastajien henkilökohtaisia taitoja ja toimintaamme ohjaa ilo, innostus, kehittyminen, kaveruus sekä terveelliset elämäntavat.

Tiedustelut:

Antti Peiponen
Harrastevastaava
p. 040 090 1336
antti.peiponen (ät) tpssalibandy.fi