Valikko Sulje

Juniorikerhot 2007-2011 syntyneet

Juniorikerhot ovat niille, jotka haluavat pelailla omaksi ilokseen kerran viikossa hyvässä ohjauksessa ja mukavassa seurassa pilke silmäkulmassa. Kerholaisille pyritään järjestämään muutamia harjoituspelejä kauden aikana, mikäli alueelta löytyy sopiva vastustaja.

Valitse mieluinen ryhmä alta ja ilmoittaudu mukaan:

Keskusta P07-09 ti 17.30-18.45 Puropellon koulu
Kilosport P10 ti 19.00-20.00 Kilosport
Keskusta P10-11 to 18.00-19.00 Aurajoen koulu

Kausimaksu sisältää TPS Salibandy ry:n jäsenmaksun (80 €). TPS:n jäsenet pääsevät katsomaan kohta sata vuotta täyttävän Turun Palloseuran edustusjoukkueidenkotiotteluita niin salibandyn ja  jääkiekon runkosarjan osalta mahdollisten koronarajoitteiden puitteissa. Jäsenyyteen sisältyy myös vuosittain vaihtuvia etuisuuksia kumppaniyrityksiimme.

Harrastetoimintaan on mahdollista tutustua kaksi kertaa veloituksetta.
Kokeilukertoja varten on kuitenkin ilmoittauduttava mukaan toimintaan normaaliin tapaan, sillä paikkoja on rajoitettu määrä kussakin aluejoukkueessa.

Harrastetoiminnan kausi alkaa syksyllä elokuun viimeisellä viikolla (vk 34) ja päättyy huhti-toukokuussa juniorikerhosta riippuen (Turun alueen kouluissa viikolla 17 ja Kaarinan Kilosportilla viikolla 20).

Juniorikerhot (2007–2011-syntyneet), Lapsi-aikuinenkerhot & Tyttökerhot: TPS Salibandy hankkii kaikille kerholaisille salibandyliiton pelipassin ja vakuutuksen vanhempien puolesta. Ensimmäisellä kahdella kerralla (ns. tutustumiskerrat) ilman vakuutuksia osallistuvat pelaajat ovat mukana toiminnassa omalla vastuulla.

TPS Salibandyssa kaikki harrastajat osallistuvat seuran järjestämiin tavara-arpajaisiin. Harrastetoiminnan kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että jokainen harrastaja saa myytäväkseen 5kpl 5 euron arvoisia Junnuarpoja syys- tai kevätkauden aikana. Junnuarpojen tuotto käytetään lyhentämättömänä juniori- ja harrastetoiminnan tukemiseen. Arpajaisiin osallistuminen ei ole vapaaehtoista.

Tiedustelut:

Antti Peiponen
Harrastevastaava
TPS Salibandy ry
antti.peiponen@tpssalibandy.fi
0400901336