Valikko Sulje

Juniorikerhot 2007-2011 syntyneet

JUNIORIKERHOT 2007-2011 SYNTYNEILLE POJILLE

Juniorikerhot ovat niille, jotka haluavat pelailla omaksi ilokseen kerran viikossa hyvässä ohjauksessa ja mukavassa seurassa pilke silmäkulmassa. Kerholaisille pyritään järjestämään muutamia harjoituspelejä kauden aikana, mikäli alueelta löytyy sopiva vastustaja.

Ryhmät ja aikataulut

Valitse mieluinen ryhmä alta ja ilmoittaudu mukaan:

Keskusta P07-09 ti 17.30-18.45 Puropellon koulu
Kilosport P10 ti 19.00-20.00 Kilosport
Keskusta P10-11 to 18.00-19.00 Aurajoen koulu

Toiminta-aika

Harrastetoiminnan kausi alkaa syksyllä elokuun viimeisellä viikolla (vk 34) ja päättyy huhti-toukokuussa juniorikerhosta riippuen (Turun alueen kouluissa viikolla 17 ja Kaarinan Kilosportilla viikolla 20).

Harrastetoimintaan on mahdollista tutustua kaksi kertaa veloituksetta.

Kokeilukertoja varten on kuitenkin ilmoittauduttava mukaan toimintaan normaaliin tapaan, sillä paikkoja on rajoitettu määrä kussakin aluejoukkueessa.

Tulevalla kaudella aluejoukkueiden kausimaksu on 225 euroa, oka sisältää laadukkaan harjoittelun, mahdolliset salivuoromaksut, Kortteliliigan osallistumismaksun ja TPS-pelipaidan.

Näiden lisäksi kausimaksu sisältää TPS Salibandy ry:n jäsenmaksun (80 €). TPS:n jäsenet pääsevät katsomaan kohta sata vuotta täyttävän Turun Palloseuran edustusjoukkueiden kotiotteluita niin salibandyn, jääkiekon kuin jalkapallonkin runkosarjan osalta mahdollisten koronarajoitteiden puitteissa. Jäsenyyteen sisältyy myös vuosittain vaihtuvia etuisuuksia kumppaniyrityksiimme.

Kaarinan Kilosportilla toimivien kerhojen kausimaksu on 25 euroa suurempi, sillä toiminta tapahtuu kaupallisessa hallissa ja kestää kolme viikkoa muita aluejoukkueita pidempään.

Kausimaksun voi nyt maksaa joustavasti kahdessa osassa ja näin halutessaan osallistua toimintaan vian syys- tai kevätkaudelle. Tässä tapauksessa laskutamme vain puolet kausimaksusta + 10 euron hallintokulun.

TPS Salibandy hankkii juniorikerhojen pelaajille salibandylisenssin ja vakuutuksen. Näistä laitamme lisätietoa infokirjeen mukana, joka lähetetään kaikille harrastetoimintaan osallistuville kauden alussa.

TPS Salibandyn harrastetoiminnan sisaralennus on tulevalla kaudella -40 euroa toisesta lapsesta alkaen. Sisaralennukseen ovat oikeutettuja myös ne, joilla on sisaruksia TPS Salibandyn kilpajoukkuiessa.

TPS Salibandyssa kaikki harrastajat osallistuvat seuran järjestämiin tavara-arpajaisiin. Harrastetoiminnan kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että jokainen harrastaja saa myytäväkseen 5kpl 5 euron arvoisia Junnuarpoja syyskauden aikana. Junnuarpojen tuotto käytetään lyhentämättömänä juniori- ja harrastetoiminnan tukemiseen. Arpajaisiin osallistuminen ei ole vapaaehtoista. Kevätkaudella ei ole arpajaisia.

Tiedustelut:

Antti Peiponen
Harrastevastaava
TPS Salibandy ry
antti.peiponen@tpssalibandy.fi
0400901336