Valikko Sulje

Juniorikerhot 2004-2009 syntyneet

JUNIORIKERHOT 2004-2009 SYNTYNEILLE POJILLE

 

TPS Salibandy ry toimii tähtiseurojen lasten ja nuorten urheilun laatutekijöiden pohjalta, joita ovat innostus urheiluun, fyysinen harjoitettavuus, monipuoliset liikuntataidot ja urheilulliset elämäntavat. Sekä harjoituksissa että peleissä kaikille harrastetoimintamme harrastajille taataan tasapuolinen harjoitus- ja peliaika. Pääpaino on kehittää harrastajien henkilökohtaisia taitoja ja toimintaamme ohjaa ilo, innostus, kehittyminen, kaveruus sekä terveelliset elämäntavat.

 

Harjoitukset ja pelit

Juniorikerhot ovat niille, jotka haluavat pelailla omaksi ilokseen kerran viikossa hyvässä ohjauksessa ja mukavassa seurassa pilke silmäkulmassa. Kerholaisille pyritään järjestämään muutamia harjoituspelejä kauden aikana, mikäli alueelta löytyy sopiva vastustaja.

Pelien lopputulos ei ohjaa toimintaamme, vaan pyrimme tarjoamaan jokaiselle harrastajalle salibandyelämyksiä sekä onnistumisen tunteita niin peleissä kuin harjoituksissakin.

 

Toiminta-aika

Harrastetoiminnan kausi alkaa syksyllä elokuun viimeisellä viikolla (vk 35) ja päättyy huhti-toukokuussa juniorikerhosta riippuen (Turun alueen kouluissa viikolla 17 ja Kaarinan Kilosportilla viikolla 20).

 

Kausimaksu

Harrastetoimintaan on mahdollista tutustua kaksi kertaa veloituksetta. Kokeilukertoja varten on kuitenkin ilmoittauduttava mukaan toimintaan normaaliin tapaan, sillä paikkoja on rajoitettu määrä kussakin aluejoukkueessa.

Juniorikerhojen kevätkauden kausimaksu on 120 euroa, joka sisältää harjoittelun, harrastepelipaidan ja TPS Salibandyn jäsenyyden (50e). Jäsenet saavat itselleen jäsenkortin, jolla pääsee katsomaan TPS:n salibandyn, jääkiekon ja jalkapallon runkosarjojen kotiotteluita veloituksetta. Lisäksi jäsenyys oikeuttaa vuosittain vaihtuviin etuihin kumppaniyrityksissämme.

Kaarinan Kilosportilla toimivan juniorikerhon kausimaksu on 10 euroa suurempi, koska toiminta tapahtuu kaupallisessa hallissa ja kestää kolme viikkoa muita aluejoukkueita pidempään.

Harrastajat vastaavat itse lisenssistä sekä vakuutuksestaan (5-28e). Ohjeet lisenssin ja vakuutuksen hankkimiseen löytyvät infokirjeestä, joka lähetetään kaikille harrastetoimintaan osallistuville.

TPS Salibandyn harrastetoiminnan sisaralennus on tulevalla kaudella -50 euroa toisesta lapsesta alkaen. Sisaralennukseen ovat oikeutettuja myös ne, joilla on sisaruksia TPS Salibandyn kilpajoukkuiessa.

TPS Salibandyssa kaikki harrastajat osallistuvat seuran järjestämiin tavara-arpajaisiin. Harrastetoiminnan kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että jokainen harrastaja saa myytäväkseen 5kpl 5 euron arvoisia Junnuarpoja syyskauden aikana. Junnuarpojen tuotto käytetään lyhentämättömänä juniori- ja harrastetoiminnan tukemiseen. Arpajaisiin osallistuminen ei ole vapaaehtoista. Kevätkaudella ei ole arpajaisia.

 

Ryhmät ja aikataulut

Kilosport P04-05 ti 19.00-20.00 Kaarinan Kilosport
Nummi P07-08 pe 17.00-18.00 Nummen koulu
Kupittaa P09 ma 18.30-19.30 Kupittaan koulu

Valitse mieluinen ryhmä alta ja ilmoittaudu mukaan:

TPS Kilosport P04-05

TPS Nummi P07-08

TPS Kupittaa P09

Tiedustelut:

Jussi Kauppi
Harrastevastaava
jussi.kauppi@tpssalibandy.fi
+358 40 164 6606