Valikko Sulje

Eskarisäbä 2014-2016 syntyneet

ESKARISÄBÄ 2014-2016 SYNTYNEILLE POJILLE & TYTÖILLE

TPS Salibandy ry toimii tähtiseurojen lasten ja nuorten urheilun laatutekijöiden pohjalta, joita ovat innostus urheiluun, fyysinen harjoitettavuus, monipuoliset liikuntataidot ja urheilulliset elämäntavat. Sekä harjoituksissa että peleissä kaikille harrastetoimintamme harrastajille taataan tasapuolinen harjoitus- ja peliaika. Pääpaino on kehittää harrastajien henkilökohtaisia taitoja ja toimintaamme ohjaa ilo, innostus, kehittyminen, kaveruus sekä terveelliset elämäntavat.

Harjoitukset ja pelit

Eskarisäbä ovat niille, jotka haluavat pelailla omaksi ilokseen kerran viikossa hyvässä ohjauksessa ja mukavassa seurassa pilke silmäkulmassa. Eskarisäbässä harjoitellaan salibandyn alkeita leikkien ja pelien kautta. Eskarisäbäryhmä ei osallistu kortteliliigaan.

Toiminta-aika

Eskarisäbä alkaa syksyllä viikolla (vk 40) ja päättyy huhti-toukokuussa juniorikerhosta riippuen (Turun alueen kouluissa viikolla 17)

Kausimaksu

Harrastetoimintaan on mahdollista tutustua kaksi kertaa veloituksetta. Kokeilukertoja varten on kuitenkin ilmoittauduttava mukaan toimintaan normaaliin tapaan, sillä paikkoja on rajoitettu määrä kussakin aluejoukkueessa.

Eskarisäbän kausimaksu on 160 euroa, joka sisältää harjoittelun, harrastepelipaidan ja TPS Salibandyn jäsenyyden (80e). Jäsenet saavat itselleen jäsenkortin, jolla pääsee katsomaan TPS:n salibandyn, jääkiekon ja jalkapallon runkosarjojen kotiotteluita veloituksetta. Lisäksi jäsenyys oikeuttaa vuosittain vaihtuviin etuihin kumppaniyrityksissämme.

Harrastajat vastaavat itse lisenssistä sekä vakuutuksestaan (5-28e). Ohjeet lisenssin ja vakuutuksen hankkimiseen löytyvät infokirjeestä, joka lähetetään kaikille harrastetoimintaan osallistuville.

TPS Salibandyn harrastetoiminnan sisaralennus on tulevalla kaudella -50 euroa toisesta lapsesta alkaen. Sisaralennukseen ovat oikeutettuja myös ne, joilla on sisaruksia TPS Salibandyn kilpajoukkuiessa.

TPS Salibandyssa kaikki harrastajat osallistuvat seuran järjestämiin tavara-arpajaisiin. Harrastetoiminnan kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että jokainen harrastaja saa myytäväkseen 5kpl 5 euron arvoisia Junnuarpoja syyskauden aikana. Junnuarpojen tuotto käytetään lyhentämättömänä juniori- ja harrastetoiminnan tukemiseen. Arpajaisiin osallistuminen ei ole vapaaehtoista. Kevätkaudella ei ole arpajaisia.

Ryhmät ja aikataulut

Eskarisäbä tytöt & pojat La 11.00-12.00 Sirkkalan koulu


 

Lisätiedot ja kyselyt:

Antti Peiponen
Harrastevastaava
Antti.Peiponen (ät) tpssalibandy.fi
040 090 1336