Turku pysyy mustavalkoisena – FBC Turku kaatui 6-9

Miesten edustusjoukkue nappasi kauden toisen voittansa Turun paikalliskamppailuista kun FBC Turku kaatui Kupittaan Palloiluhallissa 6-9.

Ottelun alku oli mustavalkoisille haastava ja vieraat siirtyivät ensimmäisestä paikastaan johtoon. Aleksi Ahokas kuittasi pelin tasoihin, mutta BC siirtyi jälleen johtoon. Erän puolivälin jälkeen kotijoukkue siirtyi jo 3-1 johtoon, mutta Waltteri Vesterinen kavensi erän lopussa.

Toisessa erässä oli ihan eri ääni kellossa. Aleksi Ahokas sai näpäyttää pallon upean syöttelyn jälkeen ja heti perään Lauri Eloluoto iski mustavalkoiset johtoon. Kapteeni Olli Laine tuplasi johdon ja Vesterisen illan toisella johto oli jo kolme maalia. Taukolukemat 3-7 iski Eetu Lehtonen, kun erä lähestyi puoliväliä.

Päätöserän alussa BC pääsi kaventamaan, mutta Peteris Trekse kuittasi sen heti. Kaksi seuraavaa maalia meni kotijoukkueelle, mutta Janne Hoikkanen iski viimeisen niitin ja TPS pääsi tuulettamaan derbyvoittoa 6-9 -lukemilla.

TPS:n maalilla Olli Kuisma torjui 13 kertaa.