Harrastetoiminta

 
TPS Salibandy ry on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja noin 900 jäsenellään. Syksyllä 2002 seurallemme myönnettiin Nuori Suomi -sinetti osoituksena hyvästä, laadukkaasta ja monipuolisesta juniorityöstä.
 
Harrastetoiminta
 
TPS Salibandy ry toimii Nuori Suomen sinettiseuran tavoitteilla, eli sekä harjoituksissa että peleissä kaikille osallistujille taataan tasapuolinen harjoitus- ja peliaika. Pääpaino on kehittää harrastajien henkilökohtaisia laji-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Harrastetoimintamme arvoja ovat ilo, innostus, kehittyminen, kaveruus ja terveelliset elämäntavat.
 
TPS Salibandy järjestää harrastetoimntaa alkaen 3-vuotiaista tytöistä ja pojista aina aikuisille suunnattuun Hallisarjaan. Kerhotoimintamme pitää sisällään lapsi-aikuinen -kerhot, aluejoukkueet, tyttöjoukkueet, juniorikerhot, erityisliikuntakerhot sekä sähköpyörätuolijoukkueen.
 
Meidän tavoitteenamme on olla Suomen paras junioriorganisaatio, jossa valmennus on laadukasta ja kokonaisvaltaista ja jossa pelaaja voi kehittyä halutessaan aina liigapeluriksi asti.