ILMOITTAUTUMINEN KAUDEN 2017-2018 HARRASTETOIMINTAAN.

Tarkistamme yhteystietonne ilmoittautumisenne perusteella.

 

myClub

TPS Salibandy käyttää myClub -toiminnanohjauspalvelua, jonka avulla seura hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää omia yhteystietojasi, saat laskut ja jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi, voit myös ilmoittautua helposti kaikkiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

Ilmoittautuminen toimintaan tapahtuu myClubin kautta!

 

Ohjeet ilmoittautumiseen:

 

  1. Tutustu huolellisesti tämän sivun sisältöön ja valitse alempaa harrastajan ikäluokan mukaan oikea linkki jota klikkaamalla saat tarkempaa tietoa ikäluokan ryhmistä.
  2. Valitse joukkue ja ilmoittaudu ryhmään klikkaamalla ryhmän kohdalta ”Ilmoittaudu tästä”-painiketta.
  3. Mikäli ilmoittaudut toimintaan täysin uutena harrastajana, rekisteröidy tämän jälkeen myClubiin ja täytä tiedot huolellisesti ja kattavasti jäsenrekisteriimme. Saat varmennuksen ilmoittautumisestasi sähköpostitse.
  4. Lue myClubin ”Tiedotteet”-välilehdeltä ”myClub-jäsenpalvelu / käyttöohjeita jäsenille”-viesti.
  5. Jää odottamaan infokirjettä harrastetoiminnasta (lähetetään sähköpostiin elokuun aikana).

 

Harrasteinfo:

 

TPS Salibandy pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja kaudelle 2017-2018 seura on sijoittanut yhden ammattivalmentajistaan ohjaamaan 2010-2012 syntyneiden aluejoukkue-ikäluokkia. Tyttötoimintaa kehitetään samaan suuntaan ja vastuun tyttöjen harjoittelusta ottaa TPS Salibandyn tyttövastaava. Tällä tavoin varmistetaan korkea toiminnanlaatu kaikissa ryhmissämme.

 

Harrastetoiminnan kerhojen kausimaksu on 100-160e/kausi (syyskuu-huhtikuu). Maksu sisältää lisenssin ja vakuutuksen, kerho-/pelipaidan, ohjauksen ja tilat sekä toiminnassa käytettävät joukkueen varusteet (mm. pallot, liivit, mv-varusteet jne...ei kuitenkaan pelaajan henkilökohtaisia varusteita). Joidenkin ryhmien kausimaksut saattavat olla suuremmat, mikäli ryhmät ottavat osaa liiton aluesarjoihin.

 
Lapsi-Aikuinen kerhojen kausimaksu on 50e/kausi (syyskuu-huhtikuu).

 

Kaarinan Kilosportissa toimivien kerhojen kausimaksu on 20 euroa suurempi. Tämä johtuu siitä, että toiminta tapahtuu kaupallisessa hallissa. Kilosportin ryhmissä toiminta-aika on muita ryhmiä pidempi.

 

Kausimaksun lisäksi kaikki TPS Salibandyn pelaajat maksavat seuran jäsenmaksun (50e). Lapsi-aikuinen kerhoissa myös aikuinen maksaa jäsenmaksun. Jäsenet saavat itselleen kuvallisen jäsenkortin jolla pääsee katsomaan TPS salibandyn, jääkiekon ja jalkapallon kotiotteluita veloituksetta. Lisäksi jäsenyys oikeuttaa vuosittain vaihtuviin etuihin kumppaniyrityksissämme.

 

TPS Salibandyn harrastetoiminnan sisaralennus on tulevalla kaudella 50 e toisesta lapsesta alkaen. Tämän jälkeen jokaisen lisäsisaruksen kausimaksu on myös 50 e pienempi. Harrastetoiminnan sisaralennukseen ovat oikeutettuja myös ne, joilla on sisaruksia kilpajoukkueissamme.

 
Harrastetoiminta TPS Salibandyn kerhoissa edellyttää vanhempien panosta, varsinkin osallistuttaessa kortteliliigaan tai aluesarjoihin, mikä ei muuten ole mahdollista. Joukkueilla on kausittain 1-2 vastuuturnausta, joihin tarvitaan pelinohjaajia ja toimitsijoita. Koulutus on osallistujille ilmaista. Ryhmät tarvitsevat toimiakseen myös joukkueenjohtajat, mikä parantaa merkittävästi toiminnan laatua. Joukkueenjohtajat vastaavat pääsääntöisesti ryhmänsä tiedottamisesta.

 

TPS Salibandyssä kaikki harrastajat osallistuvat seuran arpajaisiin ja käytännössä tämä tarkoittaa seuraavaa: Jokainen harrastaja saa myytäväkseen 5 kpl:tta 5 euron arvoisia Junnuarpoja syyskauden aikana. Tuotto käytetään lyhentämättömänä seuran junioritoiminnan hyväksi. Arpajaisiin osallistuminen ei ole vapaaehtoista.

 

Lähetämme harrastajille lisäinfoa harrastetoiminnasta hyvissä ajoin ennen kauden 2017-2018 alkua.

 

Harrastetoimintaan on mahdollista tutustua 2 krt veloituksetta. Tässäkin tapauksessa ilmoittautuminen kannattaa tehdä välittömästi, jotta varmistaa paikkansa ryhmässä.

 

KAIKKIIN RYHMIIMME VOI ILMOITTAUTUA RIIPPUMATTA ASUINPAIKASTA!

 

Harrastajan polku pojille TPS Salibandyssa

Tutustumisvaihe

  • Lapsi-aikuinen kerhot 3-4 vuotiaille
  • Aluejoukkueet 5-6 vuotiaille (Lisäharjoitusryhmä mahdollisuus 6-vuotiaille)

Suuntautumisvaihe

  1. Aluejoukkueet 7-9 vuotiaille (Lisäharjoitusryhmä mahdollisuus 7-8 vuotiaille)
  2. Kilpajoukkueet 7 vuotiaille ->

Harrastusvaihe

  • Kerhot tai peliryhmät 10 vuotiaille (Mahdollisuus siirtyä kilpajoukkueisiin) ->

 

Lapsi-aikuinen kerhot (2013-2014 synt. pojat ja tytöt)

 

Lapsi-aikuinen -kerho on leikkimistä, kisailua, hassuttelua ja pelailua. Jokainen kerholainen, vanhemmat mukaan lukien, on kerran viikossa alle kouluikäinen. Harjoituksissa leikitään paljon myös ilman mailaa ja palloa, kehittäen lasten motorisia taitoja.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu lapsi-aikuiseen tästä!

 

Kausimaksu ei sisällä lisenssiä eikä vakuutusta aikuiselle. Aikuinen voi halutessaan maksaa erikseen itselleen vakuutuksellisen lisenssin.

 

Aluejoukkueet (2008-2012 synt.)

 

Joukkueet harjoittelevat salibandyn perusteita ja sääntöjä sekä pelaavat kauden aikana turnausmuotoisesti pelejä Nuori Suomi -hengen mukaisesti ilman vilttiketjuja.

Valmennusvastuun 2010-2012 –syntyneiden harjoittelussa kantaa TPS Salibandyn ammattivalmentaja.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu aluejoukkueisiin tästä!

 

Tyttöjoukkueet (2007-2012 synt.)

 

Joukkueet harjoittelevat salibandyn perusteita ja sääntöjä sekä pelaavat kauden aikana turnausmuotoisesti pelejä Nuori Suomi -hengen mukaisesti ilman vilttiketjuja.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu tyttöjoukkueisiin tästä!

 

Juniorikerhot (2002-2006 synt.)

 

Juniorikerho on niille, jotka haluavat pelailla omaksi ilokseen kerran viikossa hyvässä ohjauksessa ja mukavassa seurassa pilke silmäkulmassa. Kerholaisille järjestetään muutamia pelejä kauden aikana tai joukkueet osallistuvat aluesarjaan.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu juniorikerhoihin tästä!

 

Erityisliikuntakerhot

 

TPS Salibandy ry tarjoaa kehitysvammaisille, erityislapsille ja sähköpyörätuolisalibandypelaajille toimintaa. TPS Salibandyssa on pitkä historia vammaisurheilun saralta.
  

Lue lisää erityisliikuntaryhmistä tästä!

 

Tiedustelut: 
Michael Fager
Harrastevastaava
p. 044 596 8514
michael.fager (ät) tpssalibandy.fi