Taitokoulut 2014-2015

TPS Salibandy aloitti syksyllä 2010 taitokoulutoiminnan motivoituneimmille kortteliliiga- ja nassikkapelureilleen. Taitokoulu toimii erinomaisena ponnahduslautana ennen siirtymistä seuran F-junioreihin.

Taitokoulun tavoitteena on tarjota yksilökeskeistä harjoitusta, antaa malleja ja vinkkejä omaehtoiseen harjoitteluun sekä ennen kaikkea mahdollistaa lapselle sellainen kehitysympäristö, jossa lapsi voi saavuttaa oman korkeimman mahdollisen osaamistasonsa.

Taitokoulut:

Kaudella 2014-2015 meillä on taitokoulujoukkueet 2006 ja 2007 syntyneille pelaajille. Mukaan mahtuu varmasti myös muutama lahjakas 2008 syntynyt peluri. Joukkueet harjoittelevat kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin sekä tämän lisäksi on mahdollisuus yhteen lisäharjoitukseen viikossa.

Taitokoulu ryhmän pelaajille opetetaan asioita, joita ei normaalisti aluejoukkueissa opeteta ja vaatimustaso on myös korkeampi. Ryhmän tarkoituksena on tarjota lahjakkaille ja motivoituneille pelurin aluille laadukasta ja yksilökeskeistä toimintaa, joka toimisi pohjana mikäli lapsi haluaa jatkossa edetä pidemmälle harrastuksessaan. Tästä syystä toiminta eroaa monesta aluejoukkueesta nimenomaan korkeamman vaatimustason ja poikien motivaation suhteen.

  • Valintakriteerit:
    • Pelitaidot ja perustaidot
    • Pelurin asenne
  • Taitokoulu ryhmän koko tulee olemaan n. 20 pelaajaa, jotka jaetaan tarvittaessa pienempiin peliryhmiin.
  • Kaksi harjoitusta viikossa (Leaf Areena).
  • Valmennuksesta vastaavat seuran koulutetut valmentajat.
  • Joukkueet pelaavat harjoitusotteluita, osallistuvat Länsirannikon aluesarjaan. Osallistuvat mahdollisesti johonkin turnaukseen (lisämaksusta).

Taitokoulun hinta selviää joukkueen koon selvittyä. Hinta sisältää salimaksut, harjoitusottelut, valmennuksen sekä ryhmän yhteisen harjoitus-/peliasun.

Kausilla 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 TPS Taitokoulujoukkue osallistui Tampereella toukokuussa järjestettyyn kaksi päiväiseen Särkänniemi Cupiin (erillinen maksu).

Tiedustelut:

Perttu Kytöhonka, perttu.kytohonka (at) tpssalibandy.fi, puh. 040 525 9692