ILMOITTAUTUMINEN KAUDEN 2016-2017 HARRASTETOIMINTAAN

TPS SALIBANDYN HARRASTETOIMINTA VIETTÄÄ KESÄTAUKOA 22.5.2017 ALKAEN.

INFORMAATIO TULEVASTA KAUDESTA 2017-2018 JULKAISTAAN KOTISIVUILLAMME JA ILMOITTAUTUMINEN TOIMINTAAN AVATAAN TULEVAN HEINÄKUUN ALUSSA!

Tarkistamme yhteystietonne ilmoittautumisenne perusteella.

myClub

TPS Salibandy on ottanut käyttöönsä myClub toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seura hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita. myClub korvaa tulevalla kaudella aikaisemmin käytössä olleet Seuramapin ja Nimenhuudon.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää omia yhteystietojasi, saat laskut ja jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi, voit myös ilmoittautua helposti kaikkiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

myClubin käyttöönoton myötä ilmoittautuminen harrastetoiminnan ryhmiin uudistuu ja poikkeaa aikaisemmin käytössä olleesta systeemistä. Jokainen vanha ja uusi harrastaja ilmoittautuvat uutena harrastajana järjestelmään.

 

Ohjeet ilmoittautumiseen:

  1. Tutustu huolellisesti tämän sivun sisältöön ja valitse alempaa harrastajan ikäluokan mukaan oikea linkki jota klikkaamalla saat tarkempaa tietoa ikäluokan ryhmistä.
  2. Selaa auennutta sivua alemmas, valitse joukkue ja ilmoittaudu ryhmään klikkaamalla ryhmän kohdalta ”Ilmoittaudu nyt”-painiketta.
  3. Rekisteröidy tämän jälkeen myClubiin ja täytä tiedot huolellisesti ja kattavasti jäsenrekisteriimme. Saat varmennuksen ilmoittautumisestasi sähköpostitse.
  4. Lue myClubin ”Tiedotteet”-välilehdeltä ”myClub-jäsenpalvelu/käyttöohjeita jäsenille”-viesti.

 

Harrasteinfo:

Hinnat päivitetty keväälle:

Aluejoukkueet 50e (Kaarinan ryhmät 10e lisää)

Juniorikerhot 50e (Kaarinan ryhmät 10e ja Peliryhmä P06 100e lisää)

Tyttöjoukkueet 50e (Tytöt P06-07 80e lisää)

Lapsi-aikuinen kerhot 50e (Kaarinan ryhmät 10e lisää)

Erityisliikuntakerhot 50e

TPS Salibandy pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja kaudelle 2016-2017 seura on sijoittanut yhden ammattivalmentajistaan ohjaamaan 2007-2011 syntyneiden aluejoukkue-ikäluokkia. Tällä tavoin varmistetaan korkea toiminnanlaatu kaikissa harrastetoiminnan ryhmissä.

Harrastetoiminnan kerhojen kausimaksu on 150e/kausi (syyskuu-huhtikuu). Maksu sisältää lisenssin ja vakuutuksen, kerho-/pelipaidan, ohjauksen ja tilat sekä toiminnassa käytettävät joukkueen varusteet (mm. pallot, liivit, mv-varusteet jne...ei kuitenkaan pelaajan henkilökohtaisia varusteita). Joidenkin ryhmien kausimaksut saattavat olla suuremmat, mikäli ryhmät ottavat osaa liiton aluesarjoihin (mahdollista 06-syntyneille ja vanhemmille)

Lapsi-Aikuinen kerhojen kausimaksu on 50e/kausi (syyskuu-huhtikuu).

Erityisliikuntaryhmien kausimaksu on 130e/kausi (syyskuu-huhtikuu).

Kaarinan Kilosportissa toimivien kerhojen kausimaksu on 20 euroa suurempi. Tämä johtuu siitä, että toiminta tapahtuu kaupallisessa hallissa. Kilosportin ryhmissä toiminta-aika on muita ryhmiä pidempi.

Kausimaksun lisäksi kaikki TPS Salibandyn pelaajat maksavat seuran jäsenmaksun (50e). Lapsi-aikuinen kerhoissa myös aikuinen maksaa jäsenmaksun. Jäsenet saavat itselleen kuvallisen jäsenkortin jolla pääsee katsomaan TPS salibandyn, jääkiekon ja jalkapallon kotiotteluita veloituksetta. Lisäksi jäsenyys oikeuttaa vuosittain vaihtuviin etuihin kumppaniyrityksissämme.

TPS Salibandyn harrastetoiminnan sisaralennus on tulevalla kaudella 50 e toisesta lapsesta alkaen. Tämän jälkeen jokaisen lisäsisaruksen kausimaksu on myös 50 e pienempi. Harrastetoiminnan sisaralennukseen ovat oikeutettuja myös ne, joilla on sisaruksia kilpajoukkueissamme.

Harrastetoiminta TPS Salibandyn kerhoissa edellyttää myös vanhempien panosta, varsinkin osallistuttaessa kortteliliigaan tai aluesarjoihin, mikä ei muuten ole mahdollista. Joukkueilla on kausittain 1-2 vastuuturnausta, joihin tarvitaan pelinohjaajia ja toimitsijoita. Koulutus on osallistujille ilmaista. Ryhmät tarvitsevat toimiakseen myös joukkueenjohtajat, mikä parantaa merkittävästi toiminnan laatua. Joukkueenjohtajat vastaavat pääsääntöisesti ryhmänsä tiedottamisesta.

TPS Salibandyssä kaikki harrastajat osallistuvat seuran arpajaisiin ja käytännössä tämä tarkoittaa seuraavaa: Jokainen harrastaja saa myytäväkseen 5 kpl:tta 5 euron arvoisia Junnuarpoja syyskauden aikana. Tuotto käytetään lyhentämättömänä seuran junioritoiminnan hyväksi. Arpajaisiin osallistuminen ei ole vapaaehtoista.

Toimintaan on mahdollista tutustua 2 krt veloituksetta. Ilmoittaudu tässäkin tapauksessa välittömästi ko. ryhmään myClubiin ohjeiden mukaisesti.

KAIKKIIN RYHMIIMME VOI ILMOITTAUTUA RIIPPUMATTA ASUINPAIKASTASI!

Lapsi-aikuinen kerhot (2012-2013 synt. pojat ja tytöt)

Lapsi-aikuinen -kerho on leikkimistä, kisailua, hassuttelua ja pelailua. Jokainen kerholainen, vanhemmat mukaan lukien, on kerran viikossa alle kouluikäinen. Harjoituksissa leikitään paljon myös ilman mailaa ja palloa, kehittäen lasten motorisia taitoja.

Lue lisää ja ilmoittaudu lapsi-aikuiseen tästä!

Aluejoukkueet (2007-2011 synt.)

Joukkueet harjoittelevat salibandyn perusteita ja sääntöjä sekä pelaavat kauden aikana turnausmuotoisesti pelejä Nuori Suomi -hengen mukaisesti ilman vilttiketjuja.

Lue lisää ja ilmoittaudu aluejoukkueisiin tästä!

Tyttöjoukkueet (2006-2010 synt.)

Joukkueet harjoittelevat salibandyn perusteita ja sääntöjä sekä pelaavat kauden aikana turnausmuotoisesti pelejä Nuori Suomi -hengen mukaisesti ilman vilttiketjuja.

Lue lisää ja ilmoittaudu tyttöjoukkueisiin tästä!

Juniorikerhot (1999-2006 synt.)

Juniorikerho on niille, jotka haluavat pelailla omaksi ilokseen kerran viikossa hyvässä ohjauksessa ja mukavassa seurassa pilke silmäkulmassa. Kerholaisille järjestetään muutamia pelejä kauden aikana tai joukkueet osallistuvat aluesarjaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu juniorikerhoihin tästä!

Erityisliikuntakerhot

TPS Salibandy ry tarjoaa kehitysvammaisille, erityislapsille ja sähköpyörätuolisalibandypelaajille toimintaa. TPS Salibandyssa on pitkä historia vammaisurheilun saralta.

Lue lisää ja ilmoittaudu erityisliikuntaryhmiin tästä!

 

Tiedustelut:

 
Michael Fager
Harrastevastaava
p. 044 596 8514
michael.fager (ät) tpssalibandy.fi