TPS on yksi Maajoukkuetien avainseuroista - Harri Hakalasta uusi juniorivalmennuspäällikkö

Share |
21.03.2017

Suomen Salibandyliitto julkaisi viime viikolla omat valintansa uuden Maajoukkuetie-pelaajapolun avainseuroiksi. TPS Salibandy oli jo mukana kaksi vuotta sitten alkaneessa FBA-pilottiprojektissa ja onnistuneet kokemukset siellä sekä viime vuosien vahva juniorityö takaavat sen, että mustavalkoiset ovat entistä vahvemmin mukana suomalaisen huippusalibandyn kehittämisessä.

TPS on yksi kuudesta suomalaisesta salibandyseuroista, jolla on edustus kaikissa tulevan Maajoukkuetien poikapuolen ikäluokissa. Tämä takaa loistavat mahdollisuudet kehittää seuran urheilutoimintaa entisestään sekä taata jokaiselle yksilölle vieläkin laadukkaampaa ja yksillölistä valmennusta tulevien kausien aikana. Viime aikoina hyvää tahtia kasvanut tyttöpuoli ei lähtenyt vielä nyt mukaan Maajoukkuetie-hakuun, vaan tähtäin siellä on seuraavassa hakukierroksessa.

FBA_maajoukkuetie.png

Valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalainen oli erittäin tyytyväinen hakutulosten selvittyä. "Tämä valinta osoittaa meille sen, että seurassa tehdään jatkuvasti laadukasta työtä suomalaisen kilpaurheilun eteen. Meidän valmentajat ovat olleet erittäin motivoituneita FBA-toiminnan suhteen ja pääsy yhdeksi Maajoukkuetien avainseuroista antaa taatusti lisää motivaatiota koko seuraan, jotta toimintamme kehittyy entisestään. Erityisen iloinen olen siitä, että pystymme tarjoamaan seuramme junioreille yhdessä Salibandyliiton kanssa parasta mahdollista yksilölähtöistä valmennusta aina nuorimmista ikäluokista saakka".

Salibandyliiton uutinen Maajoukkuetie-valinnoista

Mitä Maajoukkuetie oikein pitää sisällään?

Harri Hakalasta uusi juniorivalmennuspäällikkö

TPS julkaisi aikaisemmin tässä kuussa uudet päävalmentajansa edustusjoukkueisiin ja nyt seura haluaa vahvistaa omaa junioritoimintaansa entisestään. TPS on palkannut kuluneella kaudella D-ikäluokkavalmentajana toimineen Harri Hakalan uudeksi juniorivalmennuspäällikökseen. Tämän myötä Hakalan uudeksi vastuualueeksi seurassamme tulee D-F ikäluokkien kilpatoiminta, jossa häntä tukee seuran valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalainen, jonka päivittäinen vastuualue on entistä enemmän A-C-nuorissa sekä edustusjoukkueissa. Hakalan toimi on osa-aikainen.

harrihakala.jpg

Harri Hakala on uusi Palloseuran juniorivalmennuspäällikkö

Harrin palkkaaminen oli erittäin luonteva jatkumo hienosti menneelle avauskaudelle mustavalkoisissa. "Harri on osoittanyt lyhyessä ajassa omalla osaamisellaan ja työmoraalilla, että hän on paras mahdollinen henkilö tähän tehtävään. Harrin palkkaamisen avulla pystymme takaamaan entistä parempaa tukea niin D-F ikäluokkien valmennukselle kuin myös yksittäisille pelaajille sekä heidän taustajoukoilleen. Ensi kauden rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja Harrin avulla pystymme takaamaan, että TPS:n junioritoiminta on kauttaaltaan taas entistä laadukkaampaa", valmennuspäällikkö Jukka Ruotsalainen kiittelee.

Löydät Harrin yhteystiedot täältä!

30.06.2017Supersuosittu harrastetoimintamme jatkaa kasvuaan - Ilmoittaudu mukaan kaudelle 2017-2018!
05.06.2017TPS Salibandyn Hallisarjan ilmoittautuminen kaudelle 2017-2018 avattu!
18.08.2017Miehet taipuvat lopussa Linköpingille
18.08.2017Miesten preseason jatkuu Riiassa - Linköping vastassa klo 18:00 alkaen
16.08.2017Miehille tasapeli kauden toisesta treenimatsista
16.08.2017Miehet tänään Oilersin vieraana - katso kokoonpano täältä!
05.08.2017Miehet tuskailivat maalinteon kanssa - kausi alkoi tappiolla
05.08.2017Miesten kausi käyntiin tänään Mynämäellä - katso mustavalkoisten kokoonpano täältä!
03.08.2017Yannick Jaunin vahvistaa miesten hyökkäysosastoa
02.08.2017Petri Heino liittyy mukaan miesten valmennustiimiin

Siirry arkistoon »