TPS valmiina revanssiin

Share |
15.03.2017

25212405914_14373adb3d.jpg

Salibandyn miesten edustusjoukkueen pudotuspelit alkavat torstaina puolivälierillä Jyväskylän Happeeta vastaan. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä samassa pudotuspelivaiheessa, jolloin Happee eteni välieriin voitoin 4-3.

TPS:n päävalmentaja Aki Vilander uskoo, että tänä vuonna on turkulaisten vuoro mennä jatkoon, vaikka runkosarjassa Happee voittikin molemmat joukkueiden kohtaamiset.

- Odotukset on, että tänä vuonna mennään jatkoon. Jos sarja vaatii tänäkin vuonna seitsemän peliä, meidän pitää olla valmiita voittamaan se seitsemäs peli.

Runkosarjassa Happee voitti kauden avauspelissä TPS:n maalein 7-5 ja joukkueiden toisessa kohtaamisessa Marli Areenalla hirviryhmä otti voiton numeroin 7-8. Vilander tietää, miten peliä pitää parantaa pudotuspeleihin.

- Jos ajatellaan vastustajaa, siellä on tietyt heikkoudet mihin pitää pyrkiä iskemään. Oma peli pitää olla kontrolloitua ja mahdollisimman vähän erikoistilanteita kaikkineen peliin, niin silloin ollaan aika vahvoilla.

Joukkueet taistelivat runkosarjan päätöskierrokseen saakka pudotuspelien kotiedusta. Kamppailu kääntyi lopulta TPS:lle, kun se onnistui voittamaan vieraissa LASB:n. Vastaavasti Happee hävisi oman ottelunsa Classicille jatkoajalla.

- Se on vaan fakta, että äärimmäisen kova joukkue tulee vastaan. Meillä on hyvä vire joukkueessa päällä ja mahtavia matseja tulossa. Uskon vahvasti, että tällä kertaa on meidän vuoro, Vilander sanoo.

Ensimmäinen puolivälieräottelu torstaina Marli Areenalla klo 18.30.

Infopaketti -otteluun:


Marli Areenan ovet ja lipunmyynti avataan tuntia ennen ottelua, eli klo 17.30. TPS:n kotiottelussa on käytössä vain Hippoksentien puoleinen pääsisäänkäynti.

Irtolippujen hinnat ennen ottelua Marli Areenan lipunmyynnistä:

Aikuiset - 12 €

Aikuiset S-Etukortilla - 10 €

Erikoisliput - 6 €

Lapset (7-16-vuotiaat) - 4 €

Perhelippupaketti 2 aikuista + 1-3 lasta 26 €

Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet sekä siviilipalvelusta suorittavat pääsevät otteluihin alennetulla lippuhinnalla. Esitä pyytämättä alennukseen oikeuttava, voimassa oleva kortti ja voimassa oleva henkilöllisyystodistus (ajokortti, henkilökortti tai passi). Opiskelijakausikorttia käytettäessä on myös aina todistettava alennettuun kausikorttiin oikeuttava opiskelijakortti.

TPS Salibandyn, TPS juniorijääkiekon, TPS juniorijalkapallon, Tepsiläiset ry:n ja Senioritepsiläisten jäsenkortilla sekä TPS:n kultakortilla ilmainen sisäänpääsy.

Saattaja-/avustajakorttilaiset saavat kotiotteluihin vapaalipun kaudella 2016-17. Lipun saa ottelupäivinä lipunmyynnistä korttia näyttämällä.

Ottelulipun voi lunastaa myös Tyky –Kuntoseteli+:lla ja Smartum kulttuuriseteli:lla. (Vain hallin lipunmyynnissä)

Lippuja ennakkoon: http://www.ennakkolippu.com/tpssalibandy
(viimeistään tunti ennen ottelun alkua)

 

29.03.2017Tepsittäret voittoon ja puolivälieräsarja neljänteen otteluun!
26.03.2017Tepsittäret taipui jatkoajalla - PSS:lle toinen kiinnitys
25.03.2017PSS vei pisteet naisten ensimmäisestä playoffs-ottelusta
24.03.2017Tepsittäret valmiina pudotuspeleihin
24.03.2017TPS hakee tyttötoimintaan uusia pelaajia - tsekkaa lisää täältä!
22.03.2017Ei riittänyt Hirviteatterissa - Happee puhtaalla pelillä välieriin
21.03.2017TPS pakkovoiton edessä Happeen vieraana
21.03.2017TPS on yksi Maajoukkuetien avainseuroista - Harri Hakalasta uusi juniorivalmennuspäällikkö
20.03.2017TPS:n kova taistelu päättyi tappioon jatkoajalla
19.03.20173. puolivälieräottelu maanantaina Kupittaalla

Siirry arkistoon »