TPS valmiina runkosarjan viimeiseen kotiotteluun

Share |
05.03.2017

TPS-NokianKrP.jpg

Sami Saarinen (oikealla) on tällä hetkellä neljän ottelun maaliputkessa. Kuva: Anssi Koskinen

Runkosarjan viimeisessä kotiottelussa asettuu vastaan Westend Indians, joka varmisti pudotuspelipaikkansa viimeistä edellisellä pelikierroksella. Tähän tosin vaadittiin tosin Nokian KrP:n avustusta, kun nokialaiset onnistuivat voittamaan inkkarilauman kanssa viimeisestä playoff-paikasta taistelleen OLS:n.

TPS sai edellisessä ottelussa todella nihkeän alun ja vierasjoukkue EräViikingit siirtyi nopeasti 0-2 -johtoon. Molemmat joukkueet iskivät maaleja tasatahtiin ja lopulta pisteet tasattiin 6-6 -lukemin. Otteluiden alut ovat olleet mustavalkoisille viimeisissä otteluissa vaikeita, mutta hyökkääjä Sami Saarinen ei näe tilannetta ongelmana.

- Parissa viime pelissä vastustaja on onnistunut käyttämään paikkansa siinä alussa ja se on saattanut näyttää siltä, että jäädään jälkeen. Ihan tasaisia alut ovat kuitenkin olleet, Saarinen sanoo.

TPS:n ja Indiansin edellinen kohtaaminen päättyi Espoossa turkulaisten 3-5 -voittoon. Indiansin playoff-paikka varmistui vasta viimeistä edellisellä kierroksella, joten Inkkarit voivat hengittää hieman vapaammin. Saarinen odottaa kuitenkin tiukkaa peliä.

- Uskoisin, että sieltä tulee varsin sitoutunut joukkue, joka puolustaa hyvin. Ei ole varmaan väärin, jos sanon, että tulee vähämaalinen peli.

Saarinen on tällä kaudella nostanut kädet kohti kattoa maalin merkiksi kymmenen kertaa, ja pelkästään neljässä edellisessä ottelussa on syntynyt yhtä monta maalia. Voidaanko olettaa, että verkko heiluu myös maanantaina?

- Katsotaan, kevät on aina hyvää aikaa ja toivottavasti ketjuna pystytään jatkamaan siitä mihin ollaan viime peleissä päästy, Saarinen toppuuttelee.

TPS - Westend Indians -tulospalveluun

Salibandyliigan tilastot

Westend Indians

Infopaketti TPS - Westend Indians -otteluun:

Marli Areenan ovet ja lipunmyynti avataan tuntia ennen ottelua, eli klo 17.30. TPS:n kotiottelussa on käytössä vain Hippoksentien puoleinen pääsisäänkäynti.

Irtolippujen hinnat ennen ottelua Marli Areenan lipunmyynnistä:

Aikuiset - 12 €

Aikuiset S-Etukortilla - 10 €

Erikoisliput -  6 €

Lapset (7-16-vuotiaat) - 4 €

Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet, siviilipalvelusta suorittavat sekä Tepsiläiset ry:n jäsenet pääsevät otteluihin alennetulla lippuhinnalla. Esitä pyytämättä alennukseen oikeuttava, voimassa oleva kortti ja voimassa oleva henkilöllisyystodistus (ajokortti, henkilökortti tai passi). Opiskelijakausikorttia käytettäessä on myös aina todistettava alennettuun kausikorttiin oikeuttava opiskelijakortti.

Saattaja-/avustajakorttilaiset saavat kotiotteluihin vapaalipun kaudella 2016-17. Lipun saa ottelupäivinä lipunmyynnistä korttia näyttämällä.

Ottelulipun voi lunastaa myös Tyky –Kuntoseteli+:lla ja Smartum kulttuuriseteli:lla. (Vain hallin lipunmyynnissä)

Lippuja ennakkoon: http://www.ennakkolippu.com/tpssalibandy

(viimeistään tunti ennen ottelun alkua)

29.03.2017Tepsittäret voittoon ja puolivälieräsarja neljänteen otteluun!
26.03.2017Tepsittäret taipui jatkoajalla - PSS:lle toinen kiinnitys
25.03.2017PSS vei pisteet naisten ensimmäisestä playoffs-ottelusta
24.03.2017Tepsittäret valmiina pudotuspeleihin
24.03.2017TPS hakee tyttötoimintaan uusia pelaajia - tsekkaa lisää täältä!
22.03.2017Ei riittänyt Hirviteatterissa - Happee puhtaalla pelillä välieriin
21.03.2017TPS pakkovoiton edessä Happeen vieraana
21.03.2017TPS on yksi Maajoukkuetien avainseuroista - Harri Hakalasta uusi juniorivalmennuspäällikkö
20.03.2017TPS:n kova taistelu päättyi tappioon jatkoajalla
19.03.20173. puolivälieräottelu maanantaina Kupittaalla

Siirry arkistoon »