D-G tyttötoiminta

tyttosb_D-G.jpg

TPS Salibandy Tytöt D05 - G12, kausi 2017 - 2018 

TPS Salibandyn tyttötoiminta uudistuu merkittävästi tulevalle kaudelle. Poikien aluejoukkuetoiminnassa kokeilimme menneellä kaudella kokopäiväisen ammattivalmentajan johtamaa toimintaa ja tämä muutos osoittautui erittäin positiiviseksi ratkaisuksi, tämän suuntaista mallia tullaan soveltamaan ensi kaudella tyttöjen toiminnassa.

Vastuun 2005 - 2012 syntyneiden tyttöjen harjoittelusta ja toiminnasta ottaa Tuomas Hyvönen. Tuomas on toiminut seurassa aiemmin poikien kilpajoukkueissa useita vuosia ja harrastetoiminnassa hän on ohjannut mm. lapsi-aikuinen -ryhmiä sekä aluejoukkueita.

Tuomas tulee olemaan mukana tyttöjen harjoituksissa ja lisäksi kaikkiin tyttöjoukkueisiin tulee omat myöhemmin nimettävät valmentajat ja joukkueenjohtajat. Kauden 2017-2018 toiminta alkaa elokuussa.

Kaikki joukkueet, paitsi uusi 05-06 harrasteryhmä, harjoittelevat kerran viikossa Leaf Areenalla ja vanhemmat ryhmät tämän lisäksi myös alueen kouluissa.

Lopulliset rakenteet ja harjoitusajat tarkentuvat/varmistuvat heinäkuun alussa, kun tulevan kauden kouluvuoromme ovat tiedossa. Tällöin kotisivuilta löytyy kattava informaatio toiminnasta ja Ilmoittautuminen avataan. Informoimme tästä erikseen sähköpostitse.

 

D-tytöt (05-06)

Uusi harrasteryhmä 2005-2006 syntyneille tytöille, joka kokoontuu kerran viikossa yhteen harjoittelemaan myöhemmin varmistuvassa alueen koulussa. Ryhmä ei osallistu liiton pelitoimintaan. Ryhmän toiminta-aika on syyskuu-huhtikuu ja kausimaksu n. 120 e.

 

E-tytöt (07-08)

2007-2008 syntyneiden tyttöjen joukkue, joka harjoittelee kahdesti viikossa (Leaf Areena ja kouluvuoro). Ryhmä osallistuu tyttöjen aluesarjaan. Ryhmä aloittaa toimintansa elokuussa. Kausimaksu on n. 360 e.

Ryhmään voidaan ottaa myös 4 kpl 2006-syntyneitä tyttöjä jotka saavat osallistua myös pelitoimintaan y-pelaajina (2/peli). Kaikille viime kaudella 06-07 joukkueessa pelanneelle tytölle siis löytyy paikka, mikäli tämä vaihtoehto kiinnostaa.

 

F-tytöt (09-10)

2009-2010 syntyneiden tyttöjen joukkue, joka harjoittelee kahdesti viikossa (Leaf Areena ja kouluvuoro). Ryhmä osallistuu tyttöjen kortteliliigaan. Ryhmä aloittaa toimintansa elokuussa. Kausimaksu on n. 200 e. Joukkue jakaa ainakin alkuun Leafin harjoitusvuoron 11-12 syntyneiden tyttöjen kanssa mutta tarkoitus on, että ryhmät harjoittelevat kuitenkin omina ryhminään ko. harjoituksissa.

 

G-tytöt (11-12)

Uusi 2011-2012 syntyneiden tyttöjen joukkue, joka harjoittelee kerran viikossa Leaf Areenalla. Ryhmä osallistuu mahdollisesti oman ikäluokan tyttöjen kortteliliigaan tammikuusta alkaen. Ryhmä aloittaa toimintansa elo- tai syyskuussa. Kausimaksu on n. 150 e. Joukkue jakaa ainakin alkuun Leafin harjoitusvuoron 09-11 syntyneiden tyttöjen kanssa mutta tarkoitus on, että ryhmät harjoittelevat kuitenkin omina ryhminään ko. harjoituksissa.

Ikäluokkajako ei ole ehdoton, vaan jokaiselle harrastajalle pyritään löytämään paras mahdollinen ympäristö harrastaa ja kehittyä.

Lisätiedot:

Tuomas Hyvönen

tuomas.hyvonen@savuhovi.fi

+358505265719